Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поль Робсон (від Волошки)
oksana_k
24 травня 2013 11:20
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: Volo-shka
Запарити на плиті, не доводячи до кипіння (трохи загусне).

Дівчатка, підкажіть будь ласка, хто робив цей крем. Це сметану довести до кипіння і влити в жовтки і цукор з борошном чи просто у борошно???
Перейти на початок сторінки
Kvitochka
24 травня 2013 11:51
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 267
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 332
Реєстрація: 21.06.2011

ICQ:--

Бали: 1018
Оксана! Я робила так. Жовтки, цукор, борошно і сметану перемішала і поставила на плиту на малесенький вогонь. Постійно помішувала, поки не загусло, але щоб не кипіло. Потім остудила і по ложці добавляла до масла і збивала.
Цей крем дуже смачний. Набагато смачніший, ніж простий заварний.
Перейти на початок сторінки
AnnHara
26 травня 2013 16:02
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчатонька скажіть будь-ласка, а на яку форму (круглу) розрахований рецепт!???
Перейти на початок сторінки
lina
26 серпня 2013 15:36
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1
Реєстрація: 13.04.2012

ICQ:--

Бали: 82
Дякую за чудовий рецепт! Я зібралась пекти його пізно вночі і виявилось,що не маю родзинок! Замість них порізала грубими шматками три яблука,на авось... І таке чудо вийшло! Мої гості були вражені...До крему додала ромової есенції,просто супер. Пекла на великій тортівниці,тому розробляла дві порції темного тіста,бо перший корж вийшов невисоким. Наступного дня коліжанки не давали спокою, чи є ще тортик і чи не хочу запросити їх на каву! :tongue:
Перейти на початок сторінки
Muwka
10 вересня 2013 19:46
Повідомлення #125


Молода господинька
  • 34

Репутація: 68
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 48
Реєстрація: 29.10.2012

ICQ:--

Бали: 285
Моя друга спроба Робсона.Дуже смачний але трохи перепекла горіховий корж.Бо на вигляд був якийсь сируватий,того і вийшов потім сухуватий.
Перейти на початок сторінки
крук.о.
28 листопада 2013 16:52
Повідомлення #126


Молода господинька
  • 34

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 8
Реєстрація: 27.09.2012

ICQ:--

Бали: 84
Дівчата,а сметана до крему магазинна,скільки жирності має бути?Дякую.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
28 листопада 2013 19:52
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Muwka, смачний шматочок!!!


крук.о., робила з магазинної сметани, брала Кремез, самої високої жирності, якщо не помиляюся 25%

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
mamasashka
26 травня 2015 13:23
Повідомлення #128


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 13
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 19
Реєстрація: 24.05.2015

ICQ:--

Бали: 101
Дуже вдячна за цей торт :love: . Печу по різному і ваші зовнішні коржі і свої варіації але оця прослойка часто в мене попадається. Часом до горіхів і родзинок додаю вялені вишні, персики, інжир, курагу (під настрій) :what:
Перейти на початок сторінки
Оксанка_Б
3 грудня 2015 22:59
Повідомлення #129


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 5
Реєстрація: 2.12.2014

ICQ:--

Бали: 120
І я повелася на ажіотаж тай не пожаліла)))
Дякуючи підказкам дівчат додала менше цукру і вгадала, а ще я до сиропу додала малинового соку. Хотілось би кавою просочити, але дітки їли його, тому я не ризикнула. А ще в мене була велика форма, тому я пекла 2 порції коричневих коржів.
Поль Робсон (від Волошки)
Перейти на початок сторінки
kykysja41145
4 грудня 2015 22:58
Повідомлення #130


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
Дівчатка, підкажіть скільки часу пекти прошарок? В мене завжди проблема, я зашвидко витягаю з духовки. :crying:
І так хочеться якогось кисленького крему сюди, буде пасувати?
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:10

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 165
Гостей: 145
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100