Запіканка з сиру з яблуками на основі з гарбузафото робила при кімнатному освітлені тож вибачайте
потрібно приготувати три маси
Гарбузова:
1 скл. гарбузового пюре
3 ст. ложки цукру
5 ст. ложок манки
все ретельно перемішати та залишити на 20-30 хвилин
потім додати 1 збите яйце, ванільний цукор та 3 ст. ложки мелених сухарів
Яблучна
тут все просто порізати брусочками декілька яблук (у мене невеличких 5 шт)
викласти на суху пательню та протушити аби стали м"якенькі
Сирна
ретельновсе перемішала у чаші від комбайну
приблизно 350 грам сиру
3 ст.ложки цукру
ванільний цукор
0,5 пачки пудингу сметанкового
1 яйце
1 ст.ложка сметани
ванільний цукор
форму вистелити папером для випічки змастити маслом посипати сухарями та викласти почергово гарбузове пюре, ябука (притрусити корицею), сирну масу
випікати при температурі 180 градусів 45-50 хвилин, сирник зверху має підрум"янитись і підрости, почекати аби охолонув в духовці
смакували зі сметаною, зверху притрусила цукровою пудрою, дуже смачно