Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Мій Домашній ресторан, Гостинно запрошую! Всім смачного!!!
ІНЕСА
20 лютого 2012 15:06
Повідомлення #81


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: kosacjka
Тому для довшого зберігання у кожну банку я даю 2 таблетки простого аспірину і помідори неперекисають і залишаються вміру квашеними цілу зиму і навіть весну

Ой дівчатка, я би не радила в їду пхати таблєтки.Мій чоловік багато паяє деталей,то також використовував аспірин при пайці.І каже,що був жахливий сморід і воно текло.Краще їсти без хімії. :smile:

Повідомлення відредагував ІНЕСА - 20 лютого 2012 15:06
Перейти на початок сторінки
kosacjka
20 лютого 2012 15:34
Повідомлення #82


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Цитата: ІНЕСА
.Мій чоловік багато паяє деталей,то також використовував аспірин при пайці.І каже,що був жахливий сморід і воно текло.Краще їсти без хімії.


Інформація цікава, але получається якісь парадокс: таблетками лікуватися можна, тобто вживати їх як лікарство, а додавати до їди неможна!!!???

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
20 лютого 2012 16:28
Повідомлення #83


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: kosacjka
Інформація цікава, але получається якісь парадокс: таблетками лікуватися можна, тобто вживати їх як лікарство, а додавати до їди неможна!!!???

Та ні , зовсім не парадокс.Можете і пачку на раз з"їсти.Але я кажу про шкідливість.Я вважаю,що не варто лишній раз їсти будь-яку хімію,якщо можна обійтися.Бо ж в помідорах можна і обійтися,правда? :what:
Перейти на початок сторінки
Ludka
20 лютого 2012 16:35
Повідомлення #84


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: kosacjka
Помідори квашені "Як з бочки"

в мене теж такий рецепт, мій улюблений. Користуюсь вже роки :feel: ( оце сказала, ніби стара газдиня), років десять.
Перейти на початок сторінки
kosacjka
20 лютого 2012 16:36
Повідомлення #85


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Суп Рибний




Необхідні продукти:

Риба
Картопля
Морква
Цибуля
Олія
Пшоно або рис
Спеції
Зелень

Спосіб приготування:

Рибу добре помити і порізати.
У баняк з водою покласти порізану кубиками картоплю і варити до пів-готовності. Додати пшоно.
На олії підсмажити цибулю, моркву і влити цю засмажку в суп. Додати в суп рибу, спеції і зелень. Варити до готовності риби.

СМАЧНОГО!

Повідомлення відредагував kosacjka - 20 лютого 2012 16:37
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
20 лютого 2012 16:45
Повідомлення #86


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Запечена рибка з помідорами




Необхідні продукти:
Філе риби
Мука
Цибуля ріпчаста
Помідори
Зелена цибулька
Спеції
Сметана

Спосіб приготування:

Рибу обкачати в муці і обсмажити на олії до напівготовності.
Цибулю порізати півкільцями.
З помідорів зняти шкірку і нарізати колечками.
Скласти рибу у форму для запікання. Зверху викласти цибулю, а на цибулю - шар помідорів.
До сметани додати спеції і залити рибу. Зверху посипати зеленою цибулькою.

Запікати у духовці 20-30 хв.

Споживати таку рибку можна як теплою, так і холодною. Ми більше любимо таку рибку в охолодженому стані.

СМАЧНОГО!

Повідомлення відредагував kosacjka - 20 лютого 2012 16:47
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
20 лютого 2012 17:09
Повідомлення #87


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Це улюблена консервація у нашій сім'ї.

"Кобра"




Необхідні продукти:

Баклажани - 4 кг
Сіль
Олія

Помідори - 1 кг
Перець солодкий - 500 гр
Часник - 200 гр
Цукор - 1 скл.
Олія - 1 скл.
Оцет - 1 скл.
Сіль

Спосіб приготування:

Баклажани порізати кружечками (не чистити шкірку) і намочити в соленій воді на 2 години. Потім обсмажити на олії з двох сторін.

Помідори. перець, часник - перемолоти. Додати олію, оцет, цукор, сіль і варити 15 хв. Дадати баклажани і ще 5 хв поварити.

Розкласти у стерилізовані банки і закатати.

Ця консервація має таку назву від того, що баклажани у банці мають такий вигляд як кобра - з чорними полосками.

СМАЧНОГО!

Повідомлення відредагував kosacjka - 20 лютого 2012 17:20
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
20 лютого 2012 17:25
Повідомлення #88


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Печеня "Павучки"






Білок - 2 шт
Цукор - 100 гр
Соломка солодка
По бажанню:
кокосова стружка
горіхи
насіння соняшника

Глазур:
Шоколад
Масло

Охолоджені білки збити у круту піну, поступово додати цукор.
Вмішати інші компоненти (стружку, горіхи ...)

На папір для випічки викласти по столовій ложці білкової маси, покласти "ножки" і ще покласти по столовій ложці білкової маси.



Випікати при низькій температурі 150-170 гр - 40-50 хв.
Остудити.

Коли "павучки" вистигнуть покрити їх розтопленим шоколадом.
З білого шоколаду або сметани зробити очі.
Зрачки з чорного шоколаду.

СМАЧНОГО!

Повідомлення відредагував kosacjka - 20 лютого 2012 17:28
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
20 лютого 2012 17:55
Повідомлення #89


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Цукерки "Баунті"








Рецепт тут: Баунті

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
20 лютого 2012 17:59
Повідомлення #90


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Желе "Сердечка"




Желе розвести у меншій кількості ніж написано в інструкції.
Силіконову форму змастити олією і заповнити желе.
Коли желе застигне сердечка витягнути з форми.

Повідомлення відредагував kosacjka - 20 лютого 2012 18:01
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 05:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 63
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100