Рулет "Зебра"
Необхідні продукти:Яйця - 2 шт
Сира згущонка - 1 банка
Мука - 1 скл
Порошок до печива - 1 ч.л.
Какао - 1 ст.л.
Крем:
Сметана
Вишні консервовані
Спосіб приготування:Змішати яйця і згущонку до однорідної маси. Додати муку і порошок до печива і добре вимішати.
Розділити тісто на 2 частини і до однієї додати какао.
Форму для випікання змастити жиром. У форму влити біле тісто, а з коричневого зробити діагональні полоски.
Випікати при темп. 180 градусів - 10-15 хв.
Після випікання корж витягаємо, кладемо на чистий рушник і скручуємо разом з рушником.
Коли корж вистигне, то його розкрутити, забрати рушник, намастити кремом і знову скрутити.
Крем можна використовувати різний: я брала сметану, збивала її з цукром і додавала консервовані вишні.