Суп "Сиркова насолода"
Необхідні продукти:Шампіньйони свіжі - 300 гр
Сирок плавлений - 3 шт
Картопля
Морква
Цибуля
Олія
Спеції
Спосіб приготування:Гриби почистити, порізати на дрібні кусочки і довести до кипіння. Воду злити, гриби промити і поставити варити у чисту воду. Коли вода закипить, до грибів кинути картоплю, порізану на дрібні кусочки.
Цибулю натерти на терці для дерунів, щоб получилось пюре. (у мене це завжди робить чоловік, бо я від цибулі дуже плачу).
Моркву натерти на дрібній терці.
Моркву і цибулю підсмажити на олії кілька хвилин і додати в баняк до картоплі і грибів.
Сирки натерти на терці і кинути у суп, коли картопля буде варена і постійно помішувати до тих під, доки сирки повністю не розійдуться. Сирки потрібно брати з найбільшим процентом жирності, щоб вони добре розійшлися, бо інакше будуть плавати як "черв'ячки".
Заправити суп спеціями до смаку!
СМАЧНОГО!
Моя порада: Коли суп будете розігрівати - то постійно помішуйте, бо сирки осідають і можуть підгоріти.