Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Мій Домашній ресторан, Гостинно запрошую! Всім смачного!!!
kosacjka
3 лютого 2012 19:54
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Бісквітні коржі для тортів з секретом.


Розповім вам свій рецепт коржів з яких я печу свої торти. Ці коржі завжди получаються великими і пухкими.



Необхідні продукти:

4 яйця
1 скл. цукру
1 скл. муки
1 ст. л. порошку до печива
5 ст. л. дуже холодної води.

Спосіб приготування:

Спочатку я ставлю воду у морозилку, щоб вона була холодною.
Форму змастити жиром.
Відділити жовтки від білків.
ОСЬ І СЕКРЕТ: до жовтків додати поршок до печива і добре вимішати.
Білки збити з цукром в круту піну. Додати жовтки (зверніть увагу на те що з ними сталося - вони мають підрости і бути не однорідними, а складатися з бульок) - вимішувати обережно, щоб білки сильно не опали. Додати муку і воду. І випікаємо.
Тісто має литися.

Якщо хочете зробити шоколадні коржі, то додати 2-3 ст.л. какао, але при цьому зменшити кількість муки.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
6 лютого 2012 11:03
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Торт "Мангал з шашликами"




Розріз:

Повідомлення відредагував kosacjka - 6 лютого 2012 11:04
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
6 лютого 2012 11:08
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Ведмедики Барні




Цих ведмедиків я печу із звичайного бісквітного тіста.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
наталька
6 лютого 2012 13:55
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: kosacjka
Ведмедики Барні


класні ведмедики, а ти начиняєш їх так як магазинні, чи просто так їсьте?

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
kosacjka
6 лютого 2012 14:10
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Цитата: наталька
класні ведмедики, а ти начиняєш їх так як магазинні, чи просто так їсьте?


Я тепер нічим неначиняю. Один раз попробувала втиснути кусочок шоколадки, так вона при випіканні почала булькати і витекла наверх, тобто коли я ведмедика перевернула, то вся шоколадка получилась розмазаною по спині ведмедика.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
6 лютого 2012 14:28
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Вузлик туриста




Необхідні продукти:

Налисники
Куряча гомілка
Картопляне пюре
Шампіньйони
Цибуля
Твердий сир
Зелена цибулька
Олія
Спеції

Спосіб приготування:

Гомілки запекти в духовці або обсмажити на сковорідці.
Приготувати картопляне пюре, заправити його спеціями до смаку.
Шампіньйони стушити з цибулькою.
Сир натерти на терці.
Картопляне пюре змішати з шампіньйонами.

На середину налисника покласти картоплю з грибами, але не розмазувати, а купкою. Присипати сиром і "втикнути" в картоплю курячу гомілку.
Підібрати краї налисника і зав'язати зеленою цибулькою у вигляді вузлика чи торбинки.
На край гомілки я наділа папільотку з салфетки, томущо за неї зручно тримати гомілку коли її їдять.

Гості коли побачили таку страву зразу спиталися мене, як її їсти. Я запропонувала тримаючи за папільотку витягнути гомілку з торбинки і їсти тримаючи її в руках, а саму торбинку їсти вилкою.

СМАЧНОГО!

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
lana
6 лютого 2012 14:35
Повідомлення #47


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
kosacjka,
:winked: :winked: :winked: :love: :a0a:
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
6 лютого 2012 14:35
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цiкава iдея! :winked: Треба попробувати й собi зробити)))
Перейти на початок сторінки
kosacjka
6 лютого 2012 14:41
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Цитата: ssaazzoonn
Цiкава iдея! Треба попробувати й собi зробити)))


Попробуйте непошкодуєте. Страва дуже ефекна і цікава на вигляд. Я подавала її на святкове застілля, гості були дуже приємно здивовані.

lana

Дякую! :cd:

Повідомлення відредагував kosacjka - 6 лютого 2012 14:42
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
6 лютого 2012 14:46
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: kosacjka
Бісквітні коржі для тортів з секретом.

:tongue: :winked: :winked: :winked:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 55
Гостей: 44
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100