Вузлик туриста
Необхідні продукти:Налисники
Куряча гомілка
Картопляне пюре
Шампіньйони
Цибуля
Твердий сир
Зелена цибулька
Олія
Спеції
Спосіб приготування:Гомілки запекти в духовці або обсмажити на сковорідці.
Приготувати картопляне пюре, заправити його спеціями до смаку.
Шампіньйони стушити з цибулькою.
Сир натерти на терці.
Картопляне пюре змішати з шампіньйонами.
На середину налисника покласти картоплю з грибами, але не розмазувати, а купкою. Присипати сиром і "втикнути" в картоплю курячу гомілку.
Підібрати краї налисника і зав'язати зеленою цибулькою у вигляді вузлика чи торбинки.
На край гомілки я наділа папільотку з салфетки, томущо за неї зручно тримати гомілку коли її їдять.
Гості коли побачили таку страву зразу спиталися мене, як її їсти. Я запропонувала тримаючи за папільотку витягнути гомілку з торбинки і їсти тримаючи її в руках, а саму торбинку їсти вилкою.
СМАЧНОГО!