Карп фарширований
Необхідні продукти:Карп великого розміру (1,5 кг)
Яйця - 2 шт
3 скибки батона
Морква
Цибуля
Олія
Майонез
Спосіб приготування:Моркву і цибулю стушити на олії.
Хліб намочити у воді або молоці.
З риби зняти луску, вичистити жабри, вибрати очі і випатрошити. Добре помити.
З риби зняти шкіру.
М'якоть відділити від костей.
Перемолоти м'якоть риби з тушеними овочами 2 рази на м'ясорубці. Додати хліб, яйця, майонез. Заправити спеціями до смаку.
Наповнити цьою масою шкіру риби, зашити животик.
Дно форми у якій буде запікатися риба вистелити кружальцями цибулі. На неї покласти рибу, животиком вниз, полити олією і влити воду з сіллю так щоб риба лежала лише на третину у воді.
Запікати 40-60 хв. при 180 градусів. Під час випікання рибу регулярно поливати. Коли риба спечеться воду що залишилась у формі злити.
Коли риба вистигне її вийняти з форми і витягнути нитку (вона витягається дуже легко)