Крученики з грибамиСвинне чи куряче філе порізати, відбити, як на бітки, посолити і трохи поперчити.
Шампіньйони порізати на невеличкі кусочки і просмажити разом з цибулею до готовності. Заправити сіллю, перцем.
На шматки підготовленого філе укласти трохи начинки з грибів і завернути рулетиком, трохи притискаючи краї один до одного.
Запанірувати підготовлені крученики у борошні і змочити у льєзоні, підсмажити.
скласти просмажені крученики у сковороду і протушити з додаванням невеликої кількості води протягом 15 хв. туди ж можна додати для аромату лаврове листя та перець чорний горошком.
Всі складові використовую "на око". Якщо лишається начинка з грибів, то додаю туди трохи сметани і перцю чорного меленого і протушую. Виходить смачна підливка.
смачного!!!