Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Гостинна оселя Подоляночки-куховарочки., або чим хата багата
natalliyas
17 лютого 2012 20:12
Повідомлення #91


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Цитата: Подоляночка
То пригощайся хоч віртуально. Але в тебе там дома, напевне, стільки смакоти до ДН наготовлено!!!!

Та ще тільки готую. :m0554: Гостину перенесли на завтра(сьогодні не всі можуть прийти), то ще маю часу троха. :m0529:

Цитата: Подоляночка
Відбивні у шапці

Я тоже щось подібне роблю, тільки в мене дві відбивні , між ними тушена капусточка , а зверха тертий сир з часником і майонезом, все в духовочку щоб сир розплавився і смакуєм. Впевнена, що твої відбивні дуже смачні. :love:

Повідомлення відредагував natalliyas - 17 лютого 2012 20:14
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
17 лютого 2012 20:43
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: natalliyas
тільки в мене дві відбивні , між ними тушена капусточка , а зверха тертий сир з часником і майонезом, все в духовочку щоб сир розплавився і смакуєм.

Ой, це щось цікаве.... Треба його зготувать...
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
22 лютого 2012 20:09
Повідомлення #93


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
КЕКСИ НА ЗГУЩЕНОМУ МОЛОЦІ




Пропоную вам два варіанти

т. Машині:

1 ст. сахару збити з 4 яйцями

+2 б. згущонки
650г. майонезу - збити і додати
1 ч.л. соди з чубом пог. оцтом
24 ст. л. з чубом муки
Тісто має бути як густа сметана. Можна + за бажанням ізюм, чорниці.
Зверху посипати цукровою пудрою

"Ароматні"

1банка згущеного молока
1 яйце
10 ст. л муки з чубом
3 ст. л. сметани
1 ст. л. крохмалю
0,5 ч.л. соди
Замісити і пекти. Можна також + ізюм, чорниці та шоколадні дропси.
Порція маленька - можна сміливо подвоїти.

Смачного!!!
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
22 лютого 2012 20:15
Повідомлення #94


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Подоляночка.Я уже з своїм чайком тут милуюсь та присмаковую.Смачно тут у темці!

Повідомлення відредагував Ксенічка - 22 лютого 2012 20:15
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
22 лютого 2012 20:23
Повідомлення #95


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Ксенічка,
такий чай у тебе класний :winked: - якийсь з вазоном. Теж такого хочу.
Давай разом чаюватися. З мене - кекси, а з тебе - чай.
Перейти на початок сторінки
Галиночка
22 лютого 2012 21:14
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: Подоляночка
Фаршировані деруни
- гарна ідея!!! дякую))
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
22 лютого 2012 21:37
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Галиночка


Повідомлення відредагував Подоляночка - 22 лютого 2012 21:38
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
22 лютого 2012 21:44
Повідомлення #98


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656

Повідомлення відредагував Ксенічка - 22 лютого 2012 21:48
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
22 лютого 2012 21:49
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Крученики з грибами




Свинне чи куряче філе порізати, відбити, як на бітки, посолити і трохи поперчити.

Шампіньйони порізати на невеличкі кусочки і просмажити разом з цибулею до готовності. Заправити сіллю, перцем.

На шматки підготовленого філе укласти трохи начинки з грибів і завернути рулетиком, трохи притискаючи краї один до одного.

Запанірувати підготовлені крученики у борошні і змочити у льєзоні, підсмажити.

скласти просмажені крученики у сковороду і протушити з додаванням невеликої кількості води протягом 15 хв. туди ж можна додати для аромату лаврове листя та перець чорний горошком.

Всі складові використовую "на око". Якщо лишається начинка з грибів, то додаю туди трохи сметани і перцю чорного меленого і протушую. Виходить смачна підливка.

смачного!!!
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
22 лютого 2012 21:50
Повідомлення #100


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Подоляночко, ти чудова господиня!!



Повідомлення відредагував Ксенічка - 15 жовтня 2013 18:26
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 17:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100