Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарний речиталь
Фрезія
23 січня 2012 18:42
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
ПИРІГ КІФЛЕ


Повідомлення відредагував Фрезія - 23 січня 2012 22:13
Перейти на початок сторінки
Ludka
23 січня 2012 18:44
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Pito4ka, ти читаєш мої думки. Поки перечитувала ці смачнющі рецепти смаколиків, то подумала ,а вчора говорили про КАЛАНЕТИКУ!!! :what:
Перейти на початок сторінки
Фрезія
23 січня 2012 18:46
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Віка, я пекла на молоці. Масло в охолоджену масу додавати. Я в тепленьку додала.
Перейти на початок сторінки
Ludka
23 січня 2012 18:49
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Фрезія, вітаю з відкриттям! Натхнення та побільше часу на створення шедеврів кулінарії.

Перейти на початок сторінки
Фрезія
23 січня 2012 18:54
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Бублики українські




Повідомлення відредагував Фрезія - 3 лютого 2012 16:46
Перейти на початок сторінки
Фрезія
23 січня 2012 19:01
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Вівсяне печиво (ГОСТ)

Повідомлення відредагував Фрезія - 23 січня 2012 22:11
Перейти на початок сторінки
Фрезія
23 січня 2012 19:12
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Дівчата!

Дуже вдячна Вам за теплі слова і плюсики!!!


Повідомлення відредагував Фрезія - 23 січня 2012 19:20
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
23 січня 2012 21:16
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

Іриночко
,Фрезія!!!
Від душі вітаю з відкриттям смачної сторіночки!!!
Хай аромат неповторних смачних страв зачаровує відвідувачів і на кухоньці завжди буде затишно і сонячно!!!Буду з радістю заходити на каву:)))
Фото хліба-надзвичайні!!!!!!!


Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 23 січня 2012 21:39
Перейти на початок сторінки
Фрезія
23 січня 2012 21:53
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Майя, дякую!
Завжди рада Вас бачити!!!

Перейти на початок сторінки
Фрезія
24 січня 2012 08:38
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Трюфелі



Вершки 20 % 140 г
Шоколад ( 60% і більше) 250 г
Вершкове масло м"яке 70г
Коньяк 3 ч.л.
Порошок кави розчинної 2 ч.л.
Шоколад для формочок ( у мене приблизно 400 г)

Якщо вершки 38 %, то масла вершкового взяти 50 г.

Вершки закип"ятити, зняти з вогню, додати чорний шоколад, перемішувати, поки не розтане. Додати масло, коньяк, каву. Охолодити. Взбити міксером.


Для того, щоб шоколад на цукерках блищав і не одразу танув в руках:


Налити кип"яток в кастрюлю ( кастрюлю поставити на дерев"яну доску), в неї посудину з поломаним шоколадом. Помішати. Шоколад повинен розтанути і мати температуру 41*-50*С (дно кастрюлі з шоколадом буде дуже тепле на дотик)

Додати 1 ст.л. олії рослинної без запаху (чи мигдалевої, масло-какао) на 100 г шоколаду.
Потім швидко охолодити- поставити кастрюлю в холодну воду, постійно помішуючи, поки не почне гуснути. Температура має стати 27*-29* ( визначимо так : дно кастрюлі чуть прохолодніше долоні, а долоня у нас 32* має)

Знову поставити на водяну баню в кастрюлю з кип"ятком на 5-10 секунд, помішуючи ( температура чорного шоколаду має бути 32*, як долоня. Для білого і молочного нижча)

Змастити формочки шоколадом, покласти в морозильник.
Потім викласти начинку у форми. Зверху теж залити шоколадом. Поставити у холод.

Повідомлення відредагував Фрезія - 24 січня 2012 14:23
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 03:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 63
Гостей: 32
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100