marinka,Natalyadiva,мімоза Дівчата,величезне Вам ДЯКУЮ !!!!
Рисники в томатній підливіКуряче філе,рис,цибуля(часник),1 яйце,зелень кропу(петрушки),сіль,перець,мука для панірування.Куряче філе перемолоти на мя’сорубці.Рис відварити майже до готовності.Перемішати всі інгридієнти і зробити подовгуваті котлетки.Обваляти в муці і смажити на олії.
Окремо готуємо томатну підливу.В кожної господиньки напевно є своя фірмова підлива ))) У мене ось така : підсмажую на олії цибулю,під кінець додаю подрібнений часник.Потім заливаю томат,якщо густий ,то розвожу водою або бульйоном.Додаю всі спеції (сіль,перець,цукор,солодку паприку) і зелень.Залишаю ,щоб покипіло на малому вогні.Потім складаю рисники в підливу,накриваю кришкою і залишаю тушитися на дуже малому вогні хвилин 30.
Дуже гарно смакують з картопляним пюре.