Дякую ,дівчата !!! Дивіться, яка проста страва ,а як по різному її готують і скільки різних в неї імен ))))
уляночка
В нас тоже пляцки з тертої бульби Ми до картоплі ще додаємо потерту велику цибулю.
А я люблю запекти ті пляцки ше у духовці . Шар пляцків - шар сметани перемішіної з часничком. і так до кінця.
Недавно додала ще підсмажену кусочками свинину (їла колись таке в рест) . Вийшло дуже смачно!
Як ти смачно все описала,аж слюнки потекли )))
morgynei
лариса класні деруни у нас називають"кремзлики".Я знаю готувати ще інакше картоплю натерти на великій тертці додати сіль,перець, яйця ,часник.Все перемішати жарити як деруни тільки на цілу сковородку з двох сторін
Я таке теж робила,справді дуже смачно )