Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 На кухні у Лариси, смачні та перевірені рецепти
Larisa
2 грудня 2009 10:23
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Яринка
Як лимони пахнуть.Ларисо! запах неймовірний ,так?

І не кажіть,ніякого зрівняння з тими лимонами ,що в нас !!

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
5 грудня 2009 11:33
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Лазанья з фаршем та грибами (з італійської кухні)




--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
gutka
5 грудня 2009 11:43
Повідомлення #133


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
яка смачна у тебе сьогодні страва, я б також не відмовилась, ось тільки надто дорого коштує та паста (хіба спробувати самій приготувати bully ), у моєї куми мама в італії, то вона завжди готує на забаву лазаню
Перейти на початок сторінки
Larisa
5 грудня 2009 11:44
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Начинка 1.
Велику цибулину ріжемо кубиками,підсмажуємо на олії,додаємо покришений болгарський перець та покришені кубиками свіжі помідори (замість перцю я покришила один баклажан).На другій сковорідці підсмаджемо на олії говяжий фарш (500г).Змішуємо фарш з тушкованими овочами в одній сковорідці,солимо,перчимо,додаємо томатний соус (1 ст),1 зубчик часнику і тушкуємо все разом 20-25 хв.В кінці додаємо покришену зелень.
Начинка 2.
Підсмажуємо на олії цибулю.Додаємо гриби ( свіжі шампіньйони або консервовані ,якщо гриби консервовані ,то підсмажуємо тільки цибулю).Солимо ,перчимо.

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
gutka
5 грудня 2009 11:45
Повідомлення #135


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Larisa,
ти купуєш готову пасту? чекаю на рецепт smile
Перейти на початок сторінки
Larisa
5 грудня 2009 11:49
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Я брала листкову лазанью


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
5 грудня 2009 11:54
Повідомлення #137


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Прямокутну форму змащуємо маслом і викладаємо 3 пластини лазаньї.



На них викладаємо половину першої начинки,



повер фаршу викладаємо трохи соусу бешамель і посипаємо тертим сиром.



Потім знову 3 пластини лазаньї,на них всю другу начинку (грибну),знову бешамель і зверху сир.Знову 3 пластини лазаньї,вся перша начинка,соус,сир.І знову 3 пластини лазаньї.Зверху все добре заливаємо соусом бешамель і посипаємо тертим сиром(на верх бешамелю не жалійте,листи повинні бути добре змащені,особливо краї).
Запікати в нагрітій до 180* духовці поки добре не зарум’яниться верх.

Для соусу бешамель:

4-5 ст л муки
4 ст л вершкового масла або 5 - оливкової олії
1 л молока
сіль, перець
мускатний горіх
Муку піджарюємо на маслі.Поступово вливаємо молоко.Добре розмішати і варити шоб добре загусло.Посолити ,поперчити,додати мускатний горіх.Я ще вмішую 2 сирі яїчка,коли соус трохи остине.(Я робила півтора порції )

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
5 грудня 2009 12:16
Повідомлення #138


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Катрусь,найшла рецепт )


ТЕСТО ДЛЯ ЛАЗАНЬИ

Продукты:
мука - 600 грамм;
соль;
яйцо - 3 штуки.

Инструкции:
Для замеса теста берут столько воды, сколько может связать мука. Это определяется водопоглотительной способностью муки и зависит от содержания в муке белков, клейковины и качества помола.

Для приготовления теста просеем 600 грамм муки. Это делается не только для отделения посторонних примесей, а для насыщения муки кислородом воздуха.

Муку насыпем на разделочный стол горкой. В центре сделаем углубление в виде воронки. Это необходимо обязательно сделать для того, чтобы разбитые яйца не стекли по поверхности муки на пол.

В центр разбиваем 3 яйца, положим чайную ложку соли. Смешиваем компоненты и делаем тесто крутым. Тесто обваливаем в муке и месим до тех пор, пока оно не станет однородным и упругим. Упругость теста время от времени надо проверять, нажимая пальцем, - след должен исчезнуть. При необходимости можно добавить немного воды.

Готовое тесто накрываем салфеткой и оставляем на полчаса.

Разделим тесто на три части и начинаем раскатывать, слегка посыпав мукой. Когда лепешка увеличится в 2-3 раза по размеру, посыпем мукой и накрутим на скалку.

Продолжаем раскатывать от себя. левой рукой придерживаем скалку, а ладонью правой руки нажимаем на тесто, стараясь тщательно раскатать края, середина раскатывается быстрее.

Часто разворачиваем со скалки пласт теста и слегка посыпаем мукой, чтобы не слипалось тесто. Пласт доводим таким способом до необходимой нам толщины 1-1,5 миллиметра.

Раскатанный пласт теста откладываем. Начинаем раскатывать оставшиеся лепешки в пласты. Первый пласт лазаньи досушивается. Тесто не должно пересохнуть, иначе оно начнет крошиться.

Берем острый нож и нарезаем на пластины для лазаньи по размеру нашей формы для выпечки или 10х10 см.

Оставляем пласты лазаньи для просушки.

Листы можно хранить в приспособленной посуде с закрытой крышкой.


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
gutka
5 грудня 2009 12:17
Повідомлення #139


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
смачніссссімо laughing
Перейти на початок сторінки
gutka
5 грудня 2009 12:19
Повідомлення #140


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Larisa
Катрусь,найшла рецепт )

дякую, мушу спробувати, мій син дуже любить такі страви з різними начинками
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 03:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100