Запрошую скуштувати Супчик з "горішками"
Варимо курячий бульон, додаємо картоплю, цибулю, моркву, сіль, перець, лавровий лист. готуємо "горішки":
- 2 яйця
- 0,5 ч л соди
- 1 скл сироватки (кислого молока, кефіра)
- сіль, перець
- 1 дрібно порізана невеличка цибулинка
- борошна (скільки візьме)
Замісити тісто, як на вареники, поділити та скатати маленькі колобочки. Обсмажуємо наші "горішки" у олії.
Подавати "горішки" у бульоні з зеленню (в мене не було, дала сметанки). В оригіналі це - суп-пюре, але мої такого не їдять, тому залишила як є.
Рецепт позичила з сайту www.vkysno.kiev.ua
Смачного!!!