Варимо курячий бульон, додаємо картоплю, цибулю, моркву, сіль, перець, лавровий лист. готуємо "горішки": - 2 яйця - 0,5 ч л соди - 1 скл сироватки (кислого молока, кефіра) - сіль, перець - 1 дрібно порізана невеличка цибулинка - борошна (скільки візьме) Замісити тісто, як на вареники, поділити та скатати маленькі колобочки. Обсмажуємо наші "горішки" у олії. Подавати "горішки" у бульоні з зеленню (в мене не було, дала сметанки). В оригіналі це - суп-пюре, але мої такого не їдять, тому залишила як є. Рецепт позичила з сайту www.vkysno.kiev.ua Смачного!!!
Повідомлення відредагував Pito4ka - 2 листопада 2011 15:14
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
А в нашій місцевості я навіть і не зустрічала господинь, які готують страви з галушками, хіба що моя мама колись готувала, але те було вже давно. А цей рецепт мені здався цікавим.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Pito4ka, прийми мої вітанням з відкриттям власної, кулінарної теми! Бажаю затишку, натхнення та всього найсмачнішого
Повідомлення відредагував Solka - 2 листопада 2011 22:16
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
3 жовтки змішуємо з 200 гр м"якого маргарину, 2 ст борошна, 0,5 ч ложки соди,гашеної оцтом, 0,5 ст цукру. Замішуємо В колобок і відправляємо до холодильника. Тим часом готуємо начинку - 1 лимон та 2 апельсини ошпарити окропом, щоб не було гіркоти, та збити в блендері з 0,5 ст цукру, додати пачку пудингу. Окремо збити в стійку піну 3 білки з 0,5 ст цукру. Тісто викласти в форму(змащувати не потрібно), зробити бортики і відправити у духовку на 20 хв. Напівготовий корж дістаємо, даємо трохи вистигнути і викладуємо начинку та зверху - білки. Ставимо в духовку на маленький жар, щоб підсушити білки. Пиріг бажано залишити у духовці до повного вистигання. Смачного!!!
Повідомлення відредагував Pito4ka - 3 листопада 2011 20:24
--------------------