Гарно виглядає пиріг, хоч я би сказала, що це тортик. Яка за розмірами має бути форма? По кількості продуктів мені видається, що тіста має бути більше, ніж у тебе на фото. Теж хочу спробувати таку випічку - тому і розпитую.
Христя, дякую!!! Щодо цитрусових - так, зі шкіркою. Тільки оце згадала - забула зробити - необхідно ошпарити окропом, щоб не було гіркоти. Сушила (допікала на на маленькому вогнику ) десь хвилин 20-30. А потім вогонь виключила і залишила десь на 2-3 год в духовці. Але вони в мене геть сухими не виходять, тільки зверху хрумка скоринка, а в середині - м"які
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Яка за розмірами має бути форма? По кількості продуктів мені видається, що тіста має бути більше, ніж у тебе на фото.
Дякую, lingrod, за похвалу. В мене форма на 26см, можливо, якщо діаметр буде менше, то і тісто ляже трохи товще. Я додала ще фото, там краще видно товщину коржа.
Повідомлення відредагував Pito4ka - 3 листопада 2011 20:26
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
pito4ka? пиріг-тортик вийшов дуже красивий, особливо помітний контраст між жовтим тістом і бізе, хочу вас запитати, ви печете його в газові духовці чи в електричні, бо я печу в газові то він ще ніразу невдався, весь час якийсь липкий виходить а нехрумкий добре підсушений, тож я тепер бізе купляю, а хочеться самі його пекти
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Але в мене завжди, чомусь, осідають білки. Чому? Хто дасть пораду? Дякую!
lediO, дуже рада, що сподобалось!!!! Білки я збиваю досить довго, і навіть, коли вони вже тугі і мають "гострі пики", все одно продовжую збивати ще 5-7 хвилин. А тоді тримаю в ледь гарячій духовці як мінімум хвилин 40-50
Цитата: наталька
я печу в газові то він ще ніразу невдався, весь час якийсь липкий виходить а нехрумкий добре підсушений, тож я тепер бізе купляю, а хочеться самі його пекти
наталька, дякую за похвалу! Дуже приємно! Буду рада, якщо на ти))) Печу я в звичайнісінькій старенькій газовій духовочці. Просто дуже добре збиваю білки, сушу максимально довго, але це ще залежить і від розміру безе - чи товстий прошарок, чи то окремі безешки. Але і в мене не виходить повністю сухе, тільки скоринка хрумтить. Хочу спробувати колись покрити не просто безе, а білковим кремом від Volo-shka
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Вичитала в Lubany-b , що вона сушить безе , лишаючи духовку чуть привідкритою ( манеееесенька щілинка , я , наприклад , підперла дверку корком ) . Я скористалась цією порадою , в мене вийшло чудове безе, сухе і хрумке , без тягучки в середині
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
я вчора робила цей крем під шоколадні коржі(незнаю чи правильно поєднала) та крем вийшов супер(білки збивала на парі) до одного крему додала желатин, а інший просто так, обидва гарно тримали форму , нетекли і несідали, так що рекомендую, завтра буду пробувати білкова масляний
Повідомлення відредагував наталька - 4 листопада 2011 10:10
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель