Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачна домівка, Смакуймо, бо ми того варті))))))!!!!!!!!!
Христя
3 листопада 2011 19:39
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Pito4ka, яка смакота!!!!!!! :winked:
а цитрусові збити зі шкіркою?
Вікторія, а скільки треба ті білки сушити?бо я того ніколи не робила :feel:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
lingrod
3 листопада 2011 20:14
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Pito4ka,
Цитата: Pito4ka
Пиріг "Лія"

Гарно виглядає пиріг, хоч я би сказала, що це тортик.
Яка за розмірами має бути форма?
По кількості продуктів мені видається, що тіста має бути більше, ніж у тебе на фото.
Теж хочу спробувати таку випічку - тому і розпитую. :smile:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
3 листопада 2011 20:16
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Христя, дякую!!! Щодо цитрусових - так, зі шкіркою. Тільки оце згадала - забула зробити - необхідно ошпарити окропом, щоб не було гіркоти. Сушила (допікала на на маленькому вогнику ) десь хвилин 20-30. А потім вогонь виключила і залишила десь на 2-3 год в духовці. Але вони в мене геть сухими не виходять, тільки зверху хрумка скоринка, а в середині - м"які

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
3 листопада 2011 20:20
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: lingrod
Яка за розмірами має бути форма? По кількості продуктів мені видається, що тіста має бути більше, ніж у тебе на фото.


Дякую, lingrod, за похвалу. В мене форма на 26см, можливо, якщо діаметр буде менше, то і тісто ляже трохи товще.
Я додала ще фото, там краще видно товщину коржа.

Повідомлення відредагував Pito4ka - 3 листопада 2011 20:26
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Лануся07
3 листопада 2011 21:53
Повідомлення #55


Молода господинька
  • 34

Репутація: 66
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 60
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 288
Дуже цікавий та гарний пиріг "Лія". Попереду вихідні, обов"язково спечу. Дякую за рецепт.
Перейти на початок сторінки
lediO
3 листопада 2011 22:42
Повідомлення #56


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дуже гарний тортик! обов"язково приготую. Але в мене завжди, чомусь, осідають білки. Чому? Хто дасть пораду? Дякую!
Перейти на початок сторінки
наталька
3 листопада 2011 23:04
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
pito4ka? пиріг-тортик вийшов дуже красивий, особливо помітний контраст між жовтим тістом і бізе, хочу вас запитати, ви печете його в газові духовці чи в електричні, бо я печу в газові то він ще ніразу невдався, весь час якийсь липкий виходить а нехрумкий добре підсушений, тож я тепер бізе купляю, а хочеться самі його пекти

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
3 листопада 2011 23:30
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: lediO
Але в мене завжди, чомусь, осідають білки. Чому? Хто дасть пораду? Дякую!

lediO, дуже рада, що сподобалось!!!! Білки я збиваю досить довго, і навіть, коли вони вже тугі і мають "гострі пики", все одно продовжую збивати ще 5-7 хвилин. А тоді тримаю в ледь гарячій духовці як мінімум хвилин 40-50
Цитата: наталька
я печу в газові то він ще ніразу невдався, весь час якийсь липкий виходить а нехрумкий добре підсушений, тож я тепер бізе купляю, а хочеться самі його пекти

наталька, дякую за похвалу! Дуже приємно! Буду рада, якщо на ти))) Печу я в звичайнісінькій старенькій газовій духовочці. Просто дуже добре збиваю білки, сушу максимально довго, але це ще залежить і від розміру безе - чи товстий прошарок, чи то окремі безешки. Але і в мене не виходить повністю сухе, тільки скоринка хрумтить. Хочу спробувати колись покрити не просто безе, а білковим кремом від Volo-shka

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
idianka
4 листопада 2011 08:27
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Вичитала в Lubany-b , що вона сушить безе , лишаючи духовку чуть привідкритою ( манеееесенька щілинка , я , наприклад , підперла дверку корком :lol: ) . Я скористалась цією порадою , в мене вийшло чудове безе, сухе і хрумке , без тягучки в середині :smile:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
наталька
4 листопада 2011 10:09
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Pito4ka,
Цитата: Pito4ka
білковим кремом від Volo-shka
я вчора робила цей крем під шоколадні коржі(незнаю чи правильно поєднала) та крем вийшов супер(білки збивала на парі) до одного крему додала желатин, а інший просто так, обидва гарно тримали форму , нетекли і несідали, так що рекомендую, завтра буду пробувати білкова масляний

Повідомлення відредагував наталька - 4 листопада 2011 10:10
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:40

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 106
Гостей: 86
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100