Знайшла я в себе в записничку рецепт
тортика з мікрохвильовки. Свого часу натрапила на нього десь в інтернеті(чесно кажучи де і коли - не пам"ятаю). Наче на сайті такого не зустрічала. Отже, рецепт:
на 1 корж - -
- 1 яйце збити міксером з 2-3 ст.л. цукру до густої піни
- додати 2ст.л. олії
- 3 ст.л. борошна
- пів-чайної ложки соди
-1 ст.л какао та ваніль
Все гарненько збиваємо, трохи змащуємо форму олією і викладаємо, тісто - густе, тому розмазуємо по формі. Випікаємо 4,5-5хв на максимальній мощності (в мене - 850).
Корж виходить з насиченим шоколадним смаком трохи нагадує смак пісочного тіста. Поки корж гарячий - м"кенький, як вистигне- робиться твердим, тому я його просочила гарненько кавою. Заради експеременту в один з коржів додала 2ст.л.сметанки - то вийшов м"якеньний.
Крем - пудинг+какао+масло За бажанням - горіхи.
Смачного!!!!