Овочевий плов або плов по індійськи
1-1,5 скл довгого рису добре промити, зварити так, щоб був розсипний.
600-800 гр моркви порізати на довгі смужечки - полосочки ( не терти на терці!!!!) і потушити на сковороді до повної готовності, додати 1 банку консервованого горошку. 0,5 пач лагідного кетчупа ( або томатної пасти)і легко підсмажені 3-4 цибулини. Все разом потушити з 5 хв.
Зварений рис всипати до моркви з горошком. Добре перемішати. Посолити, додати трошки приправи карі. Потушити під кришкою ще з 5 хв.
Моркву треба тільки різати. якщо потерти, то смак зовсім не такий. Якщо ви любите більш солоний і кисленький смак, то давайте томат пасту. Я більше люблю кетчуп. Цей плов готовили моїй товаришці справжні індуски. Правда вони давали свої приправи ( з собою привозили).Товаришка трошки українізувала цей рецепт і вийшло ось таке.