Сирник на пісочному тісті з вишнями
Тісто:
2 скл муки
2 жовтки
250 гр маргарину
0.5 скл цукру
Чуть солі
Всі складники посікти ножем. Жовтки розтерти з 3 ст ложками води. Влити в тісто. Швидко звести до купи і поставити в холод на 1 год.
750гр перетертого сиру
1+1/2 скл цукру
3 яйця + 2 білки
скл олії
1 пач молочного пудингу +2 скл молока
1 ст ложка крохмалю
2 пач ванільного цукру
300 гр вишні (щоб сік зтік)
Тістом викласти тортівницю. Зробити високі бортики. Накласти вишню. Залити сирною масою.
Випікати 1 год при 180* С. Охолодити в духовці (1-2год). Треба щоб сирник постояв в холодильнику з 3-4 год, а ще краще - ніч.
Сирник вийшов дуже ніжний. Вологий і тяжкий. Як сирне суфле. Замість вишень можна взяти любі ягоди. Виходить повна-повнісінька тортівниця сирника. В мене діаметр 26.