Улянко,ось принесла тобі твій супчик гороховий зі сухариками(рецепт ОСЬ ТУТ.Класний,всім сподобався.От тільки я зробила його рідкішим,бо густого у мене не люблять.Смачно!Дякую!
Змішати яйця з цукром, мукою, м"ягким маслом. Дати води стільки, щоб тісто було як рідка сметана. Випікати до золотистого кольору. Гарячими скручувати у трубочки. Начиняти кремом
ше вчора, як почула, шо ти пекла вафлі, то як згадала які смачні домашні вафлі, зразу захотіла зробити. Все, тепер точно зроблю Твої довго лишаються хрусткими?
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Привіт, дівчата! Я щодо маринованих слив. Маю реуепт без оцету, тож можна потім з сиропу компот варити, кажуть дуже корисний. Сливки по-городенківськи (це від моєї свекрухи) 600 шт сливок, 3кг цукру, 1 л води. Варити сироп і залити сливки. Кожний день- рано і ввечері зливаємо сироп і кип"ятимо. До 10 днів. Треба по сливках дивитися, щоб сильно не поморщилися. В літрову банку кидаємо 1 лавровий листок, 3шт гвоздики, кидаємо сливки заливаємо кип"яченим сиропом. Стерелізувати 20-30хв