Картопля по- французськи від Діми Клімашенко
(фотографія до запікання)
Складаємо у форму для запікання у такому порядку:
1. Картопля нарізана кружальцями товщиною 4-5мл
змастити добре майонезом та кетчупом2. Цибуля нарізана кружальцями
3. Свинне мясо нарізане, посолене і відбите як на відбивні
4. Цибуля нарізана кружальцями
змастити добре майонезом та кетчупом5. натертий твердий сир
Запікаєм це блюдо в духовці при температурі 180-200*С . Час 1.20 - 1.30хв. Не накривати!!! Не бійтесь, що сир сильно потемніє
Блюдо завжди іде на ура! Готовлю уже на протязі 8 років. Цибулі треба давати дуже багато. Вона додає гарний смак. На мою кастрюльку іде 6 цибулин. Кетчуп беру солодкуватий - Лагідний (торчин продукт), майонез Провансаль жирний. М"ясо тільки свинне.