Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Ласкаво прошу до мого столу, Рецепти Уляночки
Натонька
прагну досконалості...
18 вересня 2009 23:13
Повідомлення #111


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
з чим їх їдять? Вони не солодкі а кислі чи шо?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
18 вересня 2009 23:28
Повідомлення #112


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Вони солодкі! оцет і приправи дають прикольний смак! не пожалієш!!! Їх їдять хто як любить! а люблять їх всі!!! Вони підходять і до солодкого і навіть до мяса!!! До мяса - це взагалі бомба!!! Чоловік любить з молоком і батоном. Двохстороння штучка.))))
Перейти на початок сторінки
Іванка
19 вересня 2009 21:17
Повідомлення #113


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Так справді сливи це щось у нас їх ще називають оливками по Українськи lol
Уляночко дякую за рецепт піци я давно такий шукала
Перейти на початок сторінки
уляночка
19 вересня 2009 22:12
Повідомлення #114


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785

Картопля по- французськи від Діми Клімашенко



(фотографія до запікання)


Складаємо у форму для запікання у такому порядку:
1. Картопля нарізана кружальцями товщиною 4-5мл
змастити добре майонезом та кетчупом
2. Цибуля нарізана кружальцями
3. Свинне мясо нарізане, посолене і відбите як на відбивні
4. Цибуля нарізана кружальцями
змастити добре майонезом та кетчупом
5. натертий твердий сир

Запікаєм це блюдо в духовці при температурі 180-200*С . Час 1.20 - 1.30хв. Не накривати!!! Не бійтесь, що сир сильно потемніє

Блюдо завжди іде на ура! Готовлю уже на протязі 8 років. Цибулі треба давати дуже багато. Вона додає гарний смак. На мою кастрюльку іде 6 цибулин. Кетчуп беру солодкуватий - Лагідний (торчин продукт), майонез Провансаль жирний. М"ясо тільки свинне.

Повідомлення відредагував уляночка - 19 вересня 2009 21:14
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
19 вересня 2009 23:15
Повідомлення #115


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Смачно-смачно! Не відказалась би зараз від такого! love
Перейти на початок сторінки
Надія
21 вересня 2009 13:55
Повідомлення #116


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Гарна запіканка!! love
Перейти на початок сторінки
уляночка
21 вересня 2009 17:26
Повідомлення #117


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Сливовий пляцок моєї бабусі




Тісто:
100 гр масла
300 гр цукру
1 пач ванільного цукру
4 яйця
1 пач порошку до печива
1 скл жирної сметани
400-500 гр муки
сливи розрізані навпіл
кориця,цедра з лимона

Масло розтерти з цукром. Додати по одному яйця. Збити до пухкої маси. Додати сметану, муку з пороком до печива, цедру, ванільний цукор. Протвень добре змастити олією. Тісто вилити на протвень. На тісто густо накласти сливи (розрізаним до верху) Сливи присипати корицею. Пекти коло 1 год при температурі 180*С. Нехай постоїть до наступного дня.
Рецепт розрахований на великий протвень.
Простий і смачний пляцочок. Дуже смакує з молоком!!!
Перейти на початок сторінки
ir71
21 вересня 2009 19:40
Повідомлення #118


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Перейти на початок сторінки
Яночка
21 вересня 2009 20:59
Повідомлення #119


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Уляночка, Класний пляцок! wink
Іра, класні котики! love
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
22 вересня 2009 11:37
Повідомлення #120


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Смачненький пляцочок!!! tongue
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 02:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100