Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поради щодо рецептів, окрім випічки
Натонька
прагну досконалості...
30 вересня 2011 11:01
Повідомлення #191


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Христя,
йди в тему прикрашаємо, декоруємо)))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Irenka
3 жовтня 2011 19:57
Повідомлення #192


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 284
Реєстрація: 7.09.2010

ICQ:--

Бали: 628
Дорогі досвідчені господиньки! Хто робить домашнє вино з винограду, поділіться процесом та досвідом! Я виноробством ще ніколи не займалась, тому прошу допомоги. Щиро вдячна наперед :a0a:
Перейти на початок сторінки
gutka
3 жовтня 2011 21:42
Повідомлення #193


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Irenka
Хто робить домашнє вино з винограду

у мене вино домашнє завжди робив дідусь, треба в нього запитати про процес, я якось давно пробувала сама приготувати вино, але призабула деталі
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
3 жовтня 2011 21:47
Повідомлення #194


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Цитата: Irenka
Хто робить домашнє вино з винограду, поділіться процесом та досвідом!

Процесом приготування вина займається мій батько, який проживає в селі.Сьогодні вже пізно, тому я завтра зателефоную і спитаю рецепт. Але вино робимо з білого винограду, бо тільки такий в нас росте!
Перейти на початок сторінки
Irenka
3 жовтня 2011 23:37
Повідомлення #195


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 284
Реєстрація: 7.09.2010

ICQ:--

Бали: 628
Буду чекати з нетерпінням порад. Бо не хочеться продукт перевести.
Перейти на початок сторінки
Irenka
22 жовтня 2011 13:59
Повідомлення #196


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 284
Реєстрація: 7.09.2010

ICQ:--

Бали: 628
Вино вже моє виргає в бутлях, буду чекати результату :bully:
А тепер хочу спитати, може хто знає перевірений спосіб можна зберігання моркви на зиму. Бо в мене підвал теплий, а в морозілку багато не влізе.
Перейти на початок сторінки
хрися
22 жовтня 2011 14:41
Повідомлення #197


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Irenka,
моя бабця всю зиму зберігала в ящику, насипала в нього землю і туди запихала моркву і буряк.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
3 листопада 2011 00:12
Повідомлення #198


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Дівчата, хтось чув про таку страву - "Затірка"? В мене її чоловік просить більше 10 років!!! :smile: А я ані сном , ні духом... Робила її бабуся чоловіка, з його слів - це шматочки тіста (трохи більші за крихти), варені в молоці з цукром. За смаком нагадує звичайну молочну локшину.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
eleneska
3 листопада 2011 00:27
Повідомлення #199


Молода господинька
  • 34

Репутація: 340
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 278
Реєстрація: 30.11.2009

ICQ:--

Бали: 923
Цитата: Pito4ka
Дівчата, хтось чув про таку страву - "Затірка"?

То була страва мого дитинства. Мама нам готувала таке, тільки називали ми з сестрою по іншому цю страву- Великий галуш. І пам"ятаю, що просили часто приготовити нам.
Можу в чомусь помилитись, але... все дуже просто, береться яйце , розбивається в борошно і замішується густеньке тісто(ну як на локшину домашню). Але тісто на локшину розкачується, нарізається, а тут просто відщипується в кипляче підсоложене молоко. Як спливуть галушечки, так страва і готова. Якщо в чомусь помилилась, то виправте мене. Ми з сестричкою дуже любили, щоб галушки були чим більші тим краще. Тому і називали Великий галуш. А якщо густеньке тісто і його якби натерти прям в молоко, то буде схоже на ману кашу трохи , тільки з більшими крихтами тіста.
Щось таке наговорила, не знаю як то все пояснити)))
Перейти на початок сторінки
idianka
3 листопада 2011 08:17
Повідомлення #200


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Моя бабця таке варила , в нас називалось затерка . Тісто не замішувалось , як ми зикли , а так якби перетиралось в крихту різного розміру . Засипалось в кипляче молоко . Точнішу рецептуру напевне перепитаю в мами , вона таке деколи теж варить :smile:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 01:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 45
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100