Цитата: уляночка
чи варта брати ті кишки, чи довго чиститься? чи взагалі вартує робити ті ковбаски?
Чистяться дуже легко. Я завжди купляю кишки "з запасом" , чищу і закладаю в морозилку(щоб були) Найбільше мені подобається ковбаса з ошийка та паховини(з вирізки буде суха).М"ясо дрібно нарізаю, додаю сіль, перець молотий, вичавлений часник( не шкодую того), доливаю багатенько холодної води і добре вимішую. Кишки добре промиваю у воді з оцтом, начиняю .(Голкою проколюю обов"язково, щоб повітря вийшло).Ковбаси проварюю, а потім на протвень викладаю вишневі гілочки, на них- варені ковбаси- і запікаю.Домашню ковбасу не порівняти з магазинною! Варто скуштувати, хоча б для того, щоб знати смак.