Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 на кухні у Боженки!
нінок
27 червня 2012 15:36
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Перший раз зашла на цю темку- все супер, Боженка - ти молодець! :winked: Мені твоя кухня близька(хоч в італіія не була ні разу), але я часто закордоном іла італійську кухню - ДУЖЕ_Дуже іі полюбляю , страви прості(деякі і непрості) і смачнющі ! При нагоді буду обовязково заходити і перегладати твоі рецептики. :smile:
Перейти на початок сторінки
боженка
27 червня 2012 16:38
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Цитата: нінок
Мені твоя кухня близька

дякую за те,що завітала :1f7: .Кухню італійську дуже люблю,бо вона дійсно зазвичай дуже проста і дуже смачна і корисна,а ще моя мама в Італії,тому з таким як маскарпоне,пармизан чи макарон немаю проблеми.Багато чого готую,та не все виставляю.По мірі можливості буду тут виставляти!
Перейти на початок сторінки
боженка
12 серпня 2012 16:44
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Пропоную вам ще один варіант приготування картоплі,якість фото жахливе,бо зроблене з телефона
Нам потрібно:
-400 гр готового фаршу(як на котлети)
-1 кг картоплі
-150гр твердого сиру
-3 помідорки
Отже:
Картоплю почистити розрізати на половину,відварити (дати раз закипіти) вийняти серединку,зробити так звану лодочку,натерти на терку сир частину змішати з фаршем,решту залишити на посипання вкінці,начиняємо наші лодочки фаршем і посипаємо сухарями,


ставимо в духовку на 15-20хв при 200гр,тоді виймаємо на кожну лодочку ставимо по плястерці помідора

і знову до духовки на 5хв,тоді посипаємо рештою сиру,чекаємо ще 5 хв і готово.Получається досить смачно,ідея прийшла тоді коли мала смажити котлети до картоплі,тоді і вирішила поєднати і зменшити собі роботу.... :lol:

Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
12 серпня 2012 21:39
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: боженка
,ідея прийшла тоді коли мала смажити котлети до картоплі,тоді і вирішила поєднати і зменшити собі роботу.... :lol:

Мені дуже сподобалась ідея)))))

Боженочко!!! :a0a:
Яка смакотааа!!
Оригінально,швидко і смачно!!!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 12 серпня 2012 21:57
Перейти на початок сторінки
Lutik
15 серпня 2012 11:03
Повідомлення #55


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 35
Реєстрація: 5.03.2012

ICQ:--

Бали: 124
Цитата: боженка
Піцца на сирному тісті

Не знайшла окремої темки, тому пишу сюди.Хотіла подякувати Вам за рецепт просто бомбезної піци! Тісто виходить м"якеньке і дууууже смачне!Перепробувавши різні рецепти сирного тіста для піци однозначно запиняюсь на цьому! Ще раз величезне спасибі Вам, що поділились рецептом!!!!! :winked:
Перейти на початок сторінки
боженка
24 серпня 2012 14:26
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Човники з баклажанів фаршировані помідорами і анчоусами




Нам потрібно:
-5 баклажанів
-1б.консервованих анчоусів
-3 помідорки
-пару скибок батону
-петрушка,часник(1зуб),сіль

Баклажани розрізаємо на половину,вибираємо серединку,натераємо човники сіллю ,м'якоть баклажана окремо ріжимо кубиками,теж саме і з помідорами,і анчоусами,намочуємо батон,ріжемо дрібно петрушку,вдусити часничок заправляємо оливковою олією гарно вимішуємо і начиняємо наші човники полученою масою,за бажанням можна додати твердого сиру.
Випікаємо при 180-200гр,30-40 хв.
Їла їх в Італії,дуже смачна страва...
Перейти на початок сторінки
oksana d
24 серпня 2012 15:00
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: боженка
Човники з баклажанів фаршировані помідорами і анчоусами


Яка смакота!

Перейти на початок сторінки
боженка
24 серпня 2012 18:01
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Цитата: oksana d
Яка смакота!

Дякую за візит,мені приємно!!!!
Перейти на початок сторінки
боженка
13 жовтня 2012 11:08
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
торт НАПОЛЕОН





-1 яйце
-пів ст.води
-1ч.л оцету
- 2.5-3 ст муки
-1 п маргарину
Замісити еластичне тісто скласти в конверт і до холодильника на годинки 2,потім знову витягти розкачати знов в конверт і ще годинку почекати,тим часом готуємо заварний крем,можна готувати свій улюблений і провірений,я зажди до цього торта купую польський крем до карпатки, він мені дуже подобається,варю його на молоці, все як там написано,а потім збиваю разом з 200гр масла.
Витягуємо тісто розкачуємо тонесенько (в мене получилося 9коржів форма 30*20, 7 коржів пішло в торт а 2 для прикраси зверху) покололи вилочкою щільно і до духовки 220гр 3-5 хв.
торт з маминого записника люблю його ще з дитинства,смачного!!!
Перейти на початок сторінки
Ірця
13 жовтня 2012 11:13
Повідомлення #60


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
Дуже хочу спекти якийсь пляцок і не можу вже другий день вирішити який. Дякую за Наполеон - буду пети його! :smile:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 квітня 2024 23:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100