Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 на кухні у Боженки!
боженка
31 серпня 2011 08:48
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Гостинно запрошую господиньок до себе на каву!!!!!
і я наважилася відкрити свою темку, може комусь
також пригодяться мої рецепти!


Повідомлення відредагував боженка - 31 серпня 2011 08:51
Перейти на початок сторінки
боженка
31 серпня 2011 09:51
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Баклажани по-італійськи

Для приготування баклажанів нам потрібно:

-1кг баклажанів;
-1кг помідорів;
-300гр твердого сиру;
-яйця і мука для кляру;
-оливкова олія,часник,сіль!
Отже:
Ріжимо баклажани плястерками,обвалюємо в яйці і муці,смажимо на олії

Окремо ошпарюємо помідори знімаємо шірку, змелюємо їх в блендері додаємо часник оливкову олію,я додавала трішки сухого чілі,солі і цукру до смаку,тушимо всю цю помідоркову сальсу хвилин з 40.

А тоді все просто складаємо шарами,перше даємо трошки сальсу,тоді вистеляємо баклажанами, ріжемо тоненькими плястерками сир виклада ємо поверх баклажанів,заливаємо сальсом і так получається 5-6 шарів,останній шар викладаємо сиром,накриваємо фольгою печемо 40хв при 200градусах ,за 10хв до кінця фольгу можна зняти,аби сир зарум'янився,в кінці притрушуємо все свіжою петрушечкою.


Смакує як гарячим так і холодним! смачного!!!

Повідомлення відредагував боженка - 31 серпня 2011 09:54
Перейти на початок сторінки
боженка
31 серпня 2011 10:07
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Сорбе з диньки

знаю що нікого цим не здивую,але рецепт напишу може пригодиться:
-1кг диньки;
-180грамів цукру;
-2 лимони.

чистимо диньку,збиваємо її в блендері разом з лимонами і цукром. Ставимо в морозилку на 2 год, витягуємо і міксером ще раз збиваємо,і знову до морозилки на 2 годинки.

Повідомлення відредагував боженка - 31 серпня 2011 10:10
Перейти на початок сторінки
Soni
31 серпня 2011 10:13
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Христинко вітаю з відкриттям темки, бажаю натхнення на нові кулінарні шедеври.
Перейти на початок сторінки
zhanetka
31 серпня 2011 10:31
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
ВІТАЮ З ВІДКРИТТЯМ ТЕМКИ!!! УСПІХІВ І НАТХНЕННЯ!!!

Повідомлення відредагував zhanetka - 31 серпня 2011 10:31
Перейти на початок сторінки
Діна
31 серпня 2011 11:14
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 26
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 43
Реєстрація: 21.01.2011

ICQ:--

Бали: 304
вітаю!


Повідомлення відредагував Натонька - 31 серпня 2011 14:17
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
31 серпня 2011 12:49
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Вітаю з відкриттям!!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
31 серпня 2011 13:46
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: боженка
Баклажани по-італійськи



Ох нічого собі баклажанчики - я з фото подумала що то лазанья. Клас :winked:
Точно таке спробую. Вітамінний і смаковий БУМ!

Повідомлення відредагував Пушинка - 31 серпня 2011 13:47
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 серпня 2011 14:28
Повідомлення #9


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Боженка, вітаю з відкриттям теми :wink:
Тепер до тебе можна заходити в гості :smile: !!!


Сорбе з дині - дуже вчасний рецепт - щось наша стоїть від вчора і ніяк не їсться...
Баклажани по-італійськи дуже смачно виглядають!

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 31 серпня 2011 14:29
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
31 серпня 2011 18:20
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

Дорога Боженочко!!!
Вітаю з відкриттям авторської теми!!!
Як приємно зайти у Твою кулінарну майстерню!!З першої сторіночки тут так смачно пахне!!Аромат ніжного спокусливого рулетика ...чути за сотні кілометрів!!!
Бажаю творчого натхнення у приготуванні смакоти!!!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 29 січня 2012 19:31
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 44
Гостей: 41
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100