Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 на кухні у Боженки!
боженка
4 лютого 2012 16:11
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
cannelloni

Для при готування нам потрібно:
-макарони трубочки (канелоні);
-соус болоньєзе;
-томатний соус;
-соус бешамель.
Готуємо начинку для трубочок,а саме соус болоньєзе:
-фарш 500гр;
-1 морквина;
-1 цибулина;
-50мл вина;
Протушуємо терту моркву і порізану цибулинку на оливковій олії,
додаємо фарш,солимо,перчимо,жаримо все на великому вогні,
додаємо вино,коли вино випарується збавляємо вогонь,
додаємо пів стакана томатної пасти зі свіжих помідорів і часник,
тушимо ще хвилин 15,тоді відставляємо, даємо вистигнути.

Для приготування томатного соусу:
в мене він готовий, я його тільки протушила 30хв з часником на оливковій олії,
а щоб приготувати самому треба 1кг помідорів змолоти в блендері додати часничок,
оливкову олію,і протушити 30хв.

Для приготування соусу бешамель:

-0.5 л молока;
-1 невелика цибулина;
-лавровий листок 2-3шт;
-перець горошок 5 шт;
-3ст.л масла;
-зст.л муки;
-1ч.л мускатного горіха.

Отже:

Ріжимо цибулину великими кусками додаємо її в молоко,а ще перець,сіль,лавровий лист,і
доводимо все до кипіння.Відсталяємо,настоюємо 10хв,і проціджуємо через сито.
Тим часом розігріваємо сковорідку даємо масло і муку,підсмажуємо до золотистого коліру,і починаємо потроху
вводити наше проціджене молочко,додаємо 2 зубчики часничку і мускатний горіх,тушимо на малому вогні 15хв.
а тепер соуси готові,фарш теж,готуємо макарони:
опускаємо пачку канелонів в окріп,так щоб 1 раз закипіли,відціджуємо і під холодну воду.
Фашируємо канелоні фаршем.
Далі все просто,беремо деко заливаємо дно частиною томатного соусу,тоді соусом бешамель
тоді фаршировані трубочки,тоді знову соус томат. соус бешамель,закривємо фольгою і
на 40хв до духовки при 200градусах, тоді знімаємо фольгу,верх покриваємо тертим сиром і ще на 10хв до духовки.
процес трохи займає часу,але получається дуже смачно,ідеальний рецепт для родини на вихідні!



Повідомлення відредагував боженка - 4 лютого 2012 16:31
Перейти на початок сторінки
боженка
5 лютого 2012 15:08
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Піцца на сирному тісті


Цю піццу в дитинстві готувала моя мама,цей рецепт добре підходить,тоді, коли є в холодильнику домашній сир,який вже незовсім свіжий.
Отже:
Для тіста потрібно:
-500гр творогу;
-8-10ст.л муки;
-3 яйця;
-сіль;
-1ч.л соди пог.оцетом.

Для начинки потрібно:
-300гр ковбаси (в нас була завжди варена, а взагалі можна будь-яку)
-200гр твердого сиру;
-зелень(кріп,петрушка);
-2ст.л майонезу;
-2зуб. часнику.

Замісити тісто,зробити з нього 12 кульок,потім руками примняти і зробити невеличкі заготовки для нашої піци,помастити кетчупом кожну.
Окремо в тарілці змішати порізану ковбаску,частину твердого сиру,зелень,розчавлений часник і майонез.Виложуємо нашу масу на піцу,потераємо рештою сиру і до духовки приблизно на 20хв при 180-200градусах до готовності.Можна давати дітям замість канапок в школу.
Перейти на початок сторінки
боженка
28 лютого 2012 14:58
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Pasta lenticchie


для приготуваня:
-1ст чечевиці;
-пів баночки консервованих помідорів,або 2ст.л томат.пасти;
-2-3 зуб.часника,сіль,оливкова олія;
-макарончики,(взагалі пасують всі дрібненькі сорти або поломані шпагеті
).


В каструльку лиємо приблизно 4 ст.л олії додаємо часничок,пару секунд смажиться,доливаємо 1.5-2 ст води солимо і додаємо чечевицю,помідори(або томат.паста,або свіжий помідор)за бажанням можна додати сухого чілі.Нехай вариться до готовності чечевиці це приблизно 30хв,тоді додаємо макарончики,їх має бути на половину менше ніж чечевиці,гарний кулачок,накриваємо кришкою,якщо водички залишилося мало можна підлити,але не багато,макарон повинен пропаритися до готовності,але і не перетримати,макарон має бути як кажуть на зубок.в ідеалі зверху притрушують тертим пармезаном,смачного!!!

Повідомлення відредагував боженка - 28 лютого 2012 15:13
Перейти на початок сторінки
Славочка
28 лютого 2012 18:58
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
яка тут смакота!
А я от канелонні ще не готувала!
Перейти на початок сторінки
боженка
20 червня 2012 12:49
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Печена картопля з помідорами

може я нікого не здивую,але рецепт вам напишу,бо ця страва ідеально підходить на вечерю,швидка і смачна!
Отже,нам потрібно:
- 1кг картоплі;
-3 вел.помідори;
-150гр,твердого сиру;
-зелень.
Картоплю почистити,помити,порізати пластинками,відварити(дати один раз закипіти) до картолі можна додати улюбену приправку,посолити, поляти олією вдусити часнику,гарненько її проваляти в олійці,викласти 1-2 шарами в бритванці,пекти 20хв,коли почне золотитися,зробити сіточку з майонезу,виложити помідорки порізані пластинками,

пекти ще 5хв,а тоді потерти зверху сиром і зеленню і ще на 5хв,щоб утворилася приємна скоринка.
Перейти на початок сторінки
oksana d
20 червня 2012 13:04
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
боженка


Повідомлення відредагував oksana d - 20 червня 2012 13:05
Перейти на початок сторінки
боженка
20 червня 2012 13:10
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Мій улюблений бисквіт

Колись,хтось з дівчат просив мене написати рецепт.
Для бисквіту:
- 6 яєць;
- 6 ст.л. цукру;
- 6 ст.л муки;
- 1ст.л порошку до печива;
- ванілін.
Жовтки збиваємо з цукром,додаємо порошок до печива,збиваємо окремо білки в піну,змішуємо до купи додаємо муку і ванілін.пекти при 180гр 30хв,коли вистигне,розрізаємо на дві частини.
Для шоколадного коржа:
- 1 яйце;
- 100гр цукру;
- 100гр муки;
- 2ст.л сметани;
- 3ст.л какао;
- пів ч.л. соди пог.оцтом
яйце збиваємо з цукром,+ сметана+какао+сода
печемо один корж при180гр 15хв,пробувати зубочисткою(все залежить від духовки)
Заляти улюблену галяретку,я брала вишневу.
крем може бути на мою думку любий,який вам подобається в даному випадку в мене сметана збита з цукром.Верх заляти шоколадом.
Можна замість галяретки додавати фрукти різні,теж буде добре,я робила з полуницею.
Пляцок получається дуже пухкенький і не дуже затратний!

Повідомлення відредагував боженка - 20 червня 2012 13:26
Перейти на початок сторінки
боженка
20 червня 2012 13:24
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
В мене знову пиріжки, сьогодні з вишнею

Тісто:
-250 мл молока;
-50гр свіж.дріждів(або пачка сухих);
-1 яйце+ 2 жовтки;
-125гр маргарину;
-75гр цукру,якщо начинка буде солодка;
-муки скільки візьме.
Дріжді+1ст.л цукру заливаємо тепленьким молочком,коли дріжді розійдуться додати приблизно стакан муки,щоб тісто не було дуже густим,і не зовсім рідким,накриваємо, ставимо в тепле місце на 15хв,тоді додаємо яйця,топлений маргарин,цукор, ванілін,муку скільки забере,місимо гарне еластичне тісто,яке не липне до рук,ставимо його в тепленьке містечко нехай піходить 2 рази,а тоді розкачуємо і ліпимо пиріжечки! печемо 30 хв,при 180гр.

Повідомлення відредагував боженка - 20 червня 2012 14:53
Перейти на початок сторінки
боженка
20 червня 2012 14:05
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Дівчатка я Вам дуже вдячна за плюсики,і за те,що заходите на мою сторінку!!! А то Вам презент
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
26 червня 2012 15:43
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Цитата: боженка
Печена картопля з помідорами

Дякую за рецепт, готувала, дуже смачно!!!! :winked:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




5 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 5)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 06:53

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 51
Гостей: 43
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100