Стегенця під зеленим соусомДля прготування нам потрібно:
-6-8 бедр курки;
-300мл сметани;
-часник,пучок петрушки,сіль.
Насправді цей соус універсальний,до нього пасує і рибка всяка. Отже підсмажуємо на сухій сковорідці до червоного стегенця,
викладаємо їх до бритванки в якій будемо їх запікати,до жиру який залишився після смаження додаємо
3-4 зубчики часнику цілого,через 10 секунд додаємо сметанку та сіль,і ще через 10 пучок
не порізаної петрушкицю масу ми знімаємо з вогню,і перетераємо в блендері,після чого заливаємо наші бедра
запікаємо десь приблизно годинку.Соус дуже смачний,можна подавати з печеною картоплею,зі шпагеттями чи просто з хлібом!!! смачного.
p.s. вибачте за фото,фотоапарат поломаний,тому щолкаю телефоном!