Баклажани по-італійськиДля приготування баклажанів нам потрібно:-1кг баклажанів;
-1кг помідорів;
-300гр твердого сиру;
-яйця і мука для кляру;
-оливкова олія,часник,сіль!
Отже:
Ріжимо баклажани плястерками,обвалюємо в яйці і муці,смажимо на олії
Окремо ошпарюємо помідори знімаємо шірку, змелюємо їх в блендері додаємо часник оливкову олію,я додавала трішки сухого чілі,солі і цукру до смаку,тушимо всю цю помідоркову сальсу хвилин з 40.
А тоді все просто складаємо шарами,перше даємо трошки сальсу,тоді вистеляємо баклажанами, ріжемо тоненькими плястерками сир виклада ємо поверх баклажанів,заливаємо сальсом і так получається 5-6 шарів,останній шар викладаємо сиром,накриваємо фольгою печемо 40хв при 200градусах ,за 10хв до кінця фольгу можна зняти,аби сир зарум'янився,в кінці притрушуємо все свіжою петрушечкою.
Смакує як гарячим так і холодним! смачного!!!