Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 На кухні у Христини
natalliyas
27 жовтня 2011 17:58
Повідомлення #201


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
:smile: Заінтригували ви менe цим десертом , йду робити. Зроблю, покажу що вийшло в мене.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Христя
27 жовтня 2011 20:26
Повідомлення #202


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Pito4ka,На здоров"ячко!!! Рада,що сподобався! :wink:
natalliyas,Я вже бачила твоє творіння!!! Красота!!!!!! :love:
І,Наталочко,давай до мене на "ти" :smile:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Фрезія
3 листопада 2011 09:07
Повідомлення #203


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Христя, так хочеться той десерт за 20 секунд спробувати і нема мікрохвильової печі. Може ще знаєте спосіб ?
Перейти на початок сторінки
Христя
3 листопада 2011 10:01
Повідомлення #204


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Фрезія
Може ще знаєте спосіб ?

ну не знаю......рецепт спеціально для микрохвильової....десерт получається за рахунок великої потужності та малого часу....в духовці так точно не вийде...
Фрезія,буде привід купити мікрохвильову :smile:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
3 листопада 2011 10:01
Повідомлення #205


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Фрезія
Може ще знаєте спосіб ?

ну не знаю......рецепт спеціально для микрохвильової....десерт получається за рахунок великої потужності та малого часу....в духовці так точно не вийде...
Фрезія,буде привід купити мікрохвильову :smile:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Фрезія
3 листопада 2011 10:10
Повідомлення #206


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Та я вже думаю... :smile:
Перейти на початок сторінки
Pakahontas
13 листопада 2011 23:39
Повідомлення #207


Молода господинька
  • 34

Репутація: 31
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 78
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 231
Робила спагетті з куркою та лимоном правда без горошку бо не було чоловікові дуже сподобалося дякую за рецепт.
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
13 листопада 2011 23:44
Повідомлення #208


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: Христя
Христя

Цитата: Христя
Десерт за 20 секунд
спасибі за рецепт в завтра попробую зробити іще раз дякую.
Перейти на початок сторінки
Христя
28 листопада 2011 15:42
Повідомлення #209


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Pakahontas,
лесик-лисик,
Дівчатонька,на здоров"ячко!!!! :m05004:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
28 листопада 2011 16:59
Повідомлення #210


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Вже бачила у нас на Дрімфуді рецепт і думаю,кожна господиня,яка хоч раз готувала ту смакоту,має свій рецепт,але за проханням пишу і свій

Лазанья


Рецептів і різновидів лазаньї є багато: і з овочами,і з куркою і грибами, і морепродуктами і навіть вегетеріанська.Я особисто просто обожнюю традиційну м"ясну лазанью.І навіть ту традиційну кожен готує по-різному.Я надивившись і начитавшись різної інформації ,вивела свій рецепт, який близький до оригіналу і за який,сподіваюся,італійці мене б не засміяли :smile:



Традиційна лазанья має три основні складники:
-листи лазаньї(паста)
-соус болоньєзе
-соус бешамель


Отже,нам потрібно:
для соусу Болоньєзе:
-фарш -700-800гр.( половину гов"яжого,половину свинного)
-1 велика цибуля
-1велика морква(можна і без)
-3-4зубці часнику
-2 ст.л. томатної пасти
-150гр.томатного соку або баночку томатів у соці
-150гр. сухого червоного вина(можна і без)
-оливкова олія
-базилік,сіль,перець


для соусу Бешамель:
-50-70гр.масла
-3-4ст.л. борошна
-0.75л. молока
-мускатний горіх
-сіль


окрім того:
-400гр. твердого сиру
-250-300гр. листів лазаньї

До речі,листи можна приготувати і самим.Але це забере куча часу і нервів))) Хіба,якщо у вас є машинка,для розкачки тіста :smile: Рецепт можна знайти в інтернеті.Але,якщо чесно,то зі справжніми італійськими листами мені смачніше.

Отож,готуємо!!!
Італійці листи не варять,вони їх викладають сирими.Яготувала різними способами і мені більше подобаються,коли вони відварені.Якщо викладати сирими,то вони виходять твердуватими - так як і вся паста в італійців.Тому,як надумаєте їх відварити,тоді воду посолити,додати олії(щоб листи не злиплися) і по 4-5шт. відварити(слідкувати,щоб не злипалися).Вийняти з води та обсушити.

На олії обсмажити порізану цибулю,додати моркву,пізніше фарш,протушити.Додати вино та дати йому повністю випаруватися.(якщо не даєте вино,то можна додати трошки бульйону або води,щоб воно потушкувалося)Потім додати томатну пасту та сік( Влітку я замість соку додаю помідори або ще краще додати самі томати у соці),видавити часничок,приправити та дати трішки протушитися.Для лазаньї бажано,щоб фарш був не дуже жирним,бо в кінцевому результаті вийде такою і лазанья.

Окремо на сковорідці топимо масло,додаємо борошно,розмішуємо.Малими порціями,при тому,весь час гарно помішуючи,вінчиком вливаємо молоко.Але тут головне інтенсивно мішати,щоб не утворилося кумків. Додаємо мускатний горіх та сіль.З мускатним горіхом краще бути уважним - він дуже "на любителя" - якщо його дати забагато - вам може не сподобатися,але без нього соус Бешамель не буде справжнім.Тому спочатку додайте небагато - спробуйте на смак.Соус готувати,поки не згусне.

Сир тремо на терці

Дно форми злегка обмазати соусом Бешамель(зовсім трішки),викладаємо шар листів,на них соус Болоньєзе(тобто фарш),далі соус Бешамель та щедро присипаємо сиром.Процедуру повторити тричі.Останній, 4, шар - листи.їх злегка змазуємо білим соусом та присипаємо сиром.Закриваємо фольгою та ставимо у розігріту духовку на 30хв.Потім фольгу знімаємо та даємо ще пропектися хв.15,до золотистої кірочки.
Смачного!!!!!!!!!!!

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 11:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100