Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 На кухні у Христини
Христя
29 вересня 2011 16:04
Повідомлення #171


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Канарейка,
Дякую,Мар"янка! Спробую і собі їх зробити :smile:
Але ше маю питання, а скільки часу і де їх можна зберігати?

Повідомлення відредагував Христя - 29 вересня 2011 16:05
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Татка
29 вересня 2011 19:04
Повідомлення #172


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
Христя, стосовно питання, щодо в'ялених помідорів. Роблю їх уже років 3-4 приблизно так як робить Канарейка. В'ялені помідори пересталяю щільно в стелізовану банку, (можна додати часник порізаний тонкими плястерками, і зовсім трішки бальзамічного оцету) а зверху заливаю оливковоюю, чи соняшниковю олією, і закриваю звичайною пласмасовою кришкою. Зберігаю в холодильнику, на нижній полиці. Найпізніше коли я їх використовувала, це в лютому місяці - помідори чудово збереглися.

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
Христя
30 вересня 2011 10:00
Повідомлення #173


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Татка,
Дякую за відповідь! :cd: Йду сьогодні купувати помідорки,буду робити ту смакоту!!!!

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
30 вересня 2011 13:31
Повідомлення #174


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Татка, і я вже хотіла питати за ті в"ялені помідори. А коли вони вжее будуть в"ялені???
Перейти на початок сторінки
Фрезія
30 вересня 2011 15:12
Повідомлення #175


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Дякую за оладки з соусом! Дуже чоловікові до вподоби!

Не знаю як Вам плюсик добавити :feel:
Перейти на початок сторінки
Татка
30 вересня 2011 15:23
Повідомлення #176


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
Пушинка, щось не зрозуміла запитання: А коли вони вжее будуть в"ялені??? . Думаю, що через 5- 6 годин пребування в не дуже гарячій духовці, вони вже готові до споживання,як в'ялені помідори. Чи щось інше мала на увазі?

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
30 вересня 2011 16:15
Повідомлення #177


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Цитата: Татка
ерез 5- 6 годин пребування в не дуже гарячій духовці, вони вже готові до споживання,як в'ялені помідори.



точно, тільки треба щоб вони трохи постояли, відійшли так би мовити, а ще краще якщо хоча б 1 день з олією в холодильнику постоять
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
30 вересня 2011 22:29
Повідомлення #178


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: Татка
Думаю, що через 5- 6 годин пребування в не дуже гарячій духовці, вони вже готові до споживання,як в'ялені помідори. Чи щось інше мала на увазі?


я це і мала на увазі - тому зо от квашені помідори зразу квашеними не стають.

ДЯкую за рецептик, треба спробувати. :belay:
Перейти на початок сторінки
Христя
30 вересня 2011 22:54
Повідомлення #179


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Фрезія
Дякую за оладки з соусом! Дуже чоловікові до вподоби!Не знаю як Вам плюсик добавити

Ой,мені дуже приємно,що сподобалось!!!! :wink: Їжте на здоров"я!!!!!
А плюсик - то взагалі не головне!!!!

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
26 жовтня 2011 11:04
Повідомлення #180


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Наша сім"я дуже полюбляє різноманітну пасту: макарони по-флотськи,лазанья та спагеті з томатами та сиром - улюблене. Тому макарони ми готуємо часто..От і приходиться творити щось нове...На просторах інтернету знайшла цікавий рецепт і вийшло суперсмачно!!!!!Спробуйте!
Отож...

Спагетті з куркою та лимоном




Нам потрібно:

-500г. спагеті
-2 великих курячих філе
-200мл. вершків 20%
-1 лимон
-добра жменя зеленого горошку
-2зубці часнику
-приправи


Спагеті відварити,злити водою.Часник подрібнити.З лимона зняти цедру та видавити 2ст.л. соку.Горошок відварити у воді,близько 5хв.Філе порізати соломкою та обсмажити на олії. Додати часник,цедру та сік,приправити. Влити вершки та дати протушитися 2-3хв,щоб соус загус.В нього додаємо горошок,даємо хвилинку їм "подружитися".В соус добавляємо спагеті,добре вимішуємо і одразу подаємо на стіл!
Смачного!!!!!!

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 22:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100