Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рада вітати у себе в гостях, мої маленькі кулінарні перемоги на кухні
лесик-лисик
6 березня 2012 21:50
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: наТуся
Чоколядове печиво
Дуже вкусно на фото просто хочеться його в першу чергу спекти.
Перейти на початок сторінки
Vualehvost
13 березня 2012 20:11
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
наТуся,
Перепрошую(маргарину або спрету).Що таке спрет?
Перейти на початок сторінки
наТуся
24 березня 2012 20:01
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Булочки "Троянди" з сиром

Нам буде потрібно:

Молоко - 250 мл
Яйця (2 в тісто, 1 в начинку) - 3 шт
Цукор (100 г в тісто, 100 г в начинку) - 200 г
Вершкове масло (або маргарин) - 100 г
Борошно (приблизно) - 600-700 г
Дріжджі (свіжі або сухі 2 ч.л.) - 25 г
Сир - 500 г
Ізюм - 100-150 г
Ванільний цукор (1 пакетик в тісто, 1 в творог) - 2 пакет.
Цедра лимона (за бажанням, в тісто)
Сіль (неповна) - 1 ч. л.



Приготування:

Насамперед заллємо родзинки окропом.
Тепер робимо опару:
Підігрієм молоко, перельємо в миску. Додамо в молоко дріжджі, цукор
і приблизно половину борошна (краще стакан, щоб опара не була така густа) розмішати і поставити в тепле місце підходити.
Готуємо здобу:
Розтопимо масло, додамо в масло яйця, цукор, ванілін, сіль. Перемішуємо, опара підійшла. Додаємо в опару сдобу, перемішуємо, отрішки додаємо борошно, що залишилося вимішуємо досить круте тісто. Ставим його в тепле місце для підйому.



Готуємо начинку:

У сир (обов'язково кімнатної температури) додаємо яйце, ванільний цукор, цукор (100 г) родзинки (злити воду через сито) все добре розмішуємо (якщо сир рідкуватий, можна додати борошна або манки) Тісто підійшло, робимо приблизно, 24 однакових кульки, і залишаємо їх трішки підійти.

З кожного розкатуємо коло, робимо 3 розрізи так, щоб частини були трохи різні, одна частина трохи більше іншої, кладемо в середину начинку



Одну з трьох частин (найменшу) обертаємо навколо сиру і закріплюємо. Потім робимо те ж саме з частиною побільше. І останньою обертаємо найбільшу частину.
Місце скріплення повинно бути якомога нижче, біля основи булочок, інакше вони будуть падати.
З'єднуємо якомога міцніше, особливо останню частину.


Наша трояндочка готова.
даємо булочкам трішки підрости



Змащуємо жовтком збитим з молоком, і випікаємо при 180 градусах до готовності.
Смачного!!!

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Тереза
24 березня 2012 21:37
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621
наТуся,
булочки "Троянди" з сиром -неначе живі,а пахнуть як аж слинка тече. Дуже дякую за суперовий майстер клас.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
24 березня 2012 21:49
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: наТуся
Булочки "Троянди" з сиром

Такі гарні булочки, апетитні та рум"яні!!!!! Супер! :a0a:
Перейти на початок сторінки
наталька
24 березня 2012 22:05
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
наТуся,
дуже класна випічка і доступний МК дякую, буду точно такі робити

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
наТуся
13 серпня 2012 18:13
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Перець Чілі

Перець чілі (краще різних кольорів - червоний і зелений, скільки влізе в банку)
Вода (на 3-х літрову банку) - 2 л
Сіль (велика, на 3-х л банку) - 1 ст. л.
Цукор-пісок (на 3-х літрову банку) - 2 ст. л.
Оцет (на 3-х літрову банку) - 1 ст. л.
Кріп (з парасольками, за смаком, я беру один на банку 0,7 л)
Листя хрону (до смаку, я беру 1 лист на банку 0,7 л)
Часник (за смаком, я беру зубчики 2 на банку 0,7 л)
Щільно укладаємо в стерильні банки промиті і висушені парасольку кропу, лист хрону, очищені зубчики часнику і, власне, сам перець.
У мене вказана кількість інгредієнтів для маринаду для 3-х літрової банки, але я, в основному, роблю трохи менше - 0,7 л-1 л банки.
Тому ділимо продукти залежно від літражу банки.
Отже, кип'ятимо воду з сіллю і цукром, як закипить (добре), заливаємо банки, прикриваємо стерильними кришками і залишаємо на 15 хвилин.
Потім воду акуратно зливаємо назад в каструлю, знову доводимо до кипіння, кип'ятимо хвилини 3, вимикаємо газ, відразу додаємо оцет, перемішуємо і відразу заливаємо наші перчики до країв банки. Відразу закачуємо.
От і все. Чекаємо зими, щоб відкрити смакоту.
Рецепт колись взяла з якогось сайту, і в нас він прижився.

Повідомлення відредагував наТуся - 13 серпня 2012 18:15
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Канарейка
13 серпня 2012 20:33
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
наТуся,
А перчики які виходять, дуже гострі ?
Перейти на початок сторінки
наТуся
13 серпня 2012 22:26
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Мій чоловік каже що лагідно гострі, але я раз робила суто червоні то капець був, дужее гострі вийшли. А в перемішку в сам раз хто любить погостріше.

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
наТуся
14 серпня 2012 09:58
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
"Лимонні Мафіни"

Лимон - 1 шт
Яйце - 3 шт
Цукор - 250г
Олія - ​​100 мл
Борошно - 260г
Розпушувач тіста - 1,5 ч. л.
Цукор ванільний - 1 ч. л.
Сметана- 200 г

З лимона натерти шкірку - 1-2 чайній ложки

Збити міксеро яйця з цукром до біла.

Додати масло, лимонний сік і натерту цедру, постійно збиваючи на середніх обертах. Змішати борошно, розпушувач і ванільний цукор.
Насипати в яєчну суміш і добре перемішати.

Додаємо сметану і ще раз перемішуємо. Розливаємо по формах.
Випікаємо при 200градусах 25хв.
Смачного!

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 47
Гостей: 36
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100