Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рада вітати у себе в гостях, мої маленькі кулінарні перемоги на кухні
наТуся
22 липня 2011 20:03
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Горіхове печиво

Тісто
• Масло 50 гр.
• яйця 2 шт.
• горіхи подрібнені 1 ст.
• сметана 2 ст.л.
цукор 100 мл.
мед 2 ст.л.
борошно, скільки візьме
сода 0, 5 ч.л.
В середину любі горішки
Приготування
Масло кімнатної температури розтерти з цукром.Добавити яйця, знову розтерти. Додати решту складових ( окрім борошна ), добре розмішати, в кінці добавити горіхи, Я їх перемолола на блендері так як ступи ще некупила. Тепер додаємо борошно, щоб вийшло мяке, еластичне тісто, щоб не прилипало до рук.



Випікати при 180 — 200 гр. приблизно 25 хв. Пробуйте після 20 хв., можна їх зробити мякшими або твердішими, все залежить від часу випікання. Смачного!%D0%E0%E4%E0+%E2%B3%F2%E0%F2%E8+%F3+%F1%E5%E1%E5+%E2+%E3%EE%F1%F2%FF%F5

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
lana
22 липня 2011 20:07
Повідомлення #42


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
наТуся,
Яка смакота!!!!!!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
наТуся
22 липня 2011 20:14
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Таратор, болгарска кисломолочна зупа


Інгрідієнти:
500мл натурального йогурту
4 середніх огірка,
половинка маленької капустини,
0.5 шкланки очищених грецьких горіхів,
4 зубчики часнику,
100мл соняшникової олії,
пучок кропу,
сіль, перець за смаком

Приготування;
1. Йогурт перелити в миску і збивати віночком або міксером 4 хв.
2. Огірки вимити, обсушити, відрізати кінчики. Нарізати тонкою соломкою і присипати сіллю, щоб вони дали сік.
3. Часник почистити і розтерти в ступці разом з половиною волоських горіхів в однорідну масу. Додати в миску з йогуртом. Влити олію і збити. Решта горіхи порубати ножем у дрібну крихту. Додати в суп огірки разом з соком, що виділився, горіхи, дрібно нарізаний кріп; посолити і перемішати.

Повідомлення відредагував наТуся - 22 липня 2011 20:14
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
22 липня 2011 20:23
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: наТуся
Горіхове печиво

Дуже смачненьке!
Цитата: наТуся
Таратор, болгарска кисломолочна зупа

Це щось цікаве! І як воно на смак?
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
23 липня 2011 00:10
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: наТуся
Горіхове печиво


уууумм, ото вкусняшка. Пишу в записничок!
Дякую за рецептик - мілюк буде тішитись.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
23 липня 2011 13:01
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Цитата: Natalyadiva
Це щось цікаве! І як воно на смак?



До речі, дуже смачненький, минулого року смакували ним в Болгарії :winked:
Перейти на початок сторінки
uliana_y
23 липня 2011 20:47
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: наТуся
Горіхове печиво

ПЕКла))сьогодні!!!!!Дитина зацінила!!))А це для мене головна ПОХВАЛА))Він в мене любить щось тримати і гризти!))Гарний аромат ,смак.Правда горішка в середину не ставила ,щоб не давився))Соду замінила на 1ч.л порошку до печива,меду дала три ложки натурального бо пекла 1.5 порції.Раджу попробувати всім!))

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Solka
23 липня 2011 22:22
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: наТуся
Горіхове печиво

Цитата: наТуся
Таратор, болгарска кисломолочна зупа

нові, смачненькі страви - дякую за рецепти! :1f7:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
наТуся
27 липня 2011 11:46
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
пекла учора своїм плов у молодих гарбузах

на 4 гарбуза:
2.5 шклянки рису,
400г м'яса, за Вашим бажанням,
2 середніх цибулини,
5 зубчиків часнику,
2 середніх помідори,
сіль, перець, спеції за смаком
Відварюємо рис майже до готовності. Ріжемо цибулю і часник і тушкуємо до прозорого вигляду, на маленькому вогнику, додаємо нарізані помідори і ще 2 хв. тушкуємо, ріжемо м'ясо кубиками, додаємо до нашої суміші і тушкуємо 10хв. Потім до рису всипаємо м'ясо і все ретельно перемішуємо.
чистимо наші гарбузи від насіння і м'якоті, насіння викидаю, а мякоть за лишаю, а раптом щось і ще приготую.
Наповнюємо наші гарбузики і ставимо в духовку на 30-40 хв. при температурі 180 градусів.

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
наТуся
27 липня 2011 11:50
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
пляцки з гарбуза і кабачків

залишки гарбуза м'якоті,
2 середні кабачки,
1 цибулина,
2-3 яйця,
5-7 ст. ложок муки (все залежить від муки)
сіль, перець
Все перетираю на комбайні і обсмажую на смальці.

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 05:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100