Тісто • Масло 50 гр. • яйця 2 шт. • горіхи подрібнені 1 ст. • сметана 2 ст.л. цукор 100 мл. мед 2 ст.л. борошно, скільки візьме сода 0, 5 ч.л. В середину любі горішки Приготування Масло кімнатної температури розтерти з цукром.Добавити яйця, знову розтерти. Додати решту складових ( окрім борошна ), добре розмішати, в кінці добавити горіхи, Я їх перемолола на блендері так як ступи ще некупила. Тепер додаємо борошно, щоб вийшло мяке, еластичне тісто, щоб не прилипало до рук. Випікати при 180 — 200 гр. приблизно 25 хв. Пробуйте після 20 хв., можна їх зробити мякшими або твердішими, все залежить від часу випікання. Смачного!
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Інгрідієнти: 500мл натурального йогурту 4 середніх огірка, половинка маленької капустини, 0.5 шкланки очищених грецьких горіхів, 4 зубчики часнику, 100мл соняшникової олії, пучок кропу, сіль, перець за смаком
Приготування; 1. Йогурт перелити в миску і збивати віночком або міксером 4 хв. 2. Огірки вимити, обсушити, відрізати кінчики. Нарізати тонкою соломкою і присипати сіллю, щоб вони дали сік. 3. Часник почистити і розтерти в ступці разом з половиною волоських горіхів в однорідну масу. Додати в миску з йогуртом. Влити олію і збити. Решта горіхи порубати ножем у дрібну крихту. Додати в суп огірки разом з соком, що виділився, горіхи, дрібно нарізаний кріп; посолити і перемішати.
Повідомлення відредагував наТуся - 22 липня 2011 20:14
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
ПЕКла))сьогодні!!!!!Дитина зацінила!!))А це для мене головна ПОХВАЛА))Він в мене любить щось тримати і гризти!))Гарний аромат ,смак.Правда горішка в середину не ставила ,щоб не давився))Соду замінила на 1ч.л порошку до печива,меду дала три ложки натурального бо пекла 1.5 порції.Раджу попробувати всім!))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
пекла учора своїм плов у молодих гарбузах на 4 гарбуза: 2.5 шклянки рису, 400г м'яса, за Вашим бажанням, 2 середніх цибулини, 5 зубчиків часнику, 2 середніх помідори, сіль, перець, спеції за смаком Відварюємо рис майже до готовності. Ріжемо цибулю і часник і тушкуємо до прозорого вигляду, на маленькому вогнику, додаємо нарізані помідори і ще 2 хв. тушкуємо, ріжемо м'ясо кубиками, додаємо до нашої суміші і тушкуємо 10хв. Потім до рису всипаємо м'ясо і все ретельно перемішуємо. чистимо наші гарбузи від насіння і м'якоті, насіння викидаю, а мякоть за лишаю, а раптом щось і ще приготую. Наповнюємо наші гарбузики і ставимо в духовку на 30-40 хв. при температурі 180 градусів.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
пляцки з гарбуза і кабачків залишки гарбуза м'якоті, 2 середні кабачки, 1 цибулина, 2-3 яйця, 5-7 ст. ложок муки (все залежить від муки) сіль, перець Все перетираю на комбайні і обсмажую на смальці.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...