Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рада вітати у себе в гостях, мої маленькі кулінарні перемоги на кухні
Діна
27 липня 2011 13:45
Повідомлення #51


Молода господинька
  • 34

Репутація: 26
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 43
Реєстрація: 21.01.2011

ICQ:--

Бали: 304


буду заходити в гості :tongue:
Перейти на початок сторінки
наТуся
28 липня 2011 07:21
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Заходьте, завжди Вам буду рада%D0%E0%E4%E0+%E2%B3%F2%E0%F2%E8+%F3+%F1%E5%E1%E5+%E2+%E3%EE%F1%F2%FF%F5

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
наТуся
29 липня 2011 15:07
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
перла свому Володимиру торт від пані Наталі

дуже вдячна за рецепт, вже не вперше печу, надзвичайно смачнючий :belay:
крем кавово-шоколадний, пропитка від Поль Робсона

Повідомлення відредагував наТуся - 29 липня 2011 15:08
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
наТуся
2 серпня 2011 21:19
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Сьогодні вирішала побавити свій животик смачненьким
Шпарагівка запечена в рукаві

600г шпарагівки,
3 середніх помідори,
2 середніх перці,
1 велика цибулина,
пару зубчиків часничку,
томатна пасті, я дала томатний сік власного виробництва,
сіль, перець за смаком,
рукав для запікання.
Все гарненько вимила, порізала, поскладала в рукав і запікала десь 30хв, про 180 градусах.

Повідомлення відредагував наТуся - 2 серпня 2011 21:19
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Solka
4 серпня 2011 18:14
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Натусічка, Ти дуже гарно і смачно вмієш подати свої страви, мені все хочеться скуштувати! Молодець :cd: Дякую за рецепт шпарагівки в рукаві, найближчим часом приготую таке :belay:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
наТуся
5 серпня 2011 10:59
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Solka дякую, мені дуже приємно :feel:

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
наТуся
15 серпня 2011 15:29
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Шуба закручена рулетом

2 середніх бурячки,
2 великих морквини,
2 середніх картоплини,
4 яйця,
2 цибулини,
2 яблука,
250г очищеного оселедцю,
майонез біля 2 пачок,
сіль, перець.

Приготування:
відварити до повної готовності всі овочі і яйця, остудити і почистити. Буряк натерти на мілкій терці, і відтиснути сік. Моркву теж натерти на мілкій терці. На харчову плівку викладаємо у формі прямокутника віджатий буряк, на буряк моркву, солимо, перчимо і змащуєм майонезом, тремо картоплю, яку теж змащуємо майонезом, тремо яйце, змащуємо майонезом, тремо яблуко, змащуємо добре майонезом, по середині, повздовж викладаємо порізаний оселедець з цибулею, яку перед тим нарізали кубиками і добре вимішали. Закручуємо з двох боків одночасно
швом який утвореться, потім викладемо на блюдо донизу. Добре формуємо рулет і в плівці викладаємо на форму, я з плівкою кладу в холодильник на 2 години, а аж потім її знімаю. Зверху декоруємо кому як більше подобається. Смачного!
Ідея рулету взята з сайту кухарки, а шуба моєї Мами. :belay:

Повідомлення відредагував наТуся - 15 серпня 2011 15:30
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Soni
15 серпня 2011 15:36
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Моя улюблена шубка, дякую за чудовий рецепт подачі, я теж роблю з яйцями і яблуком, обожнюю, та заради чоловіка, роблю звичайну, бо не любить так
Перейти на початок сторінки
наТуся
5 вересня 2011 16:01
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
пухкі булочки за рецептом мамці



опара:
90 мл. теплої води
112 мл. теплого молока
15 гр. свіжих дріжджів
200 гр. Борошна вищого гатунку
тісто:
опара
95 мл. теплої води
15 гр. свіжих дріжджів
195 гр. цукру
0.5 ч. ложки солі
3.5 гр. ваніліну (1.5 пакетика)
2 середніх яйця
112 гр. маргарину (розтопити і остудити)
500 гр. Борошна вищого гатунку.
Готуємо опару: у теплому молоці розчиняємо дріжджі, додаємо борошно, перемішуємо, додаємо воду, ще раз поремішуємо, і ставимо у тепле місце на 3 години.
Готуємо тісто: у теплій воді розчиняємо дріжджі, цукор, сіль, ванілін і додаємо опару що підійшла, і злегка збиті яйця. Перемішуємо, додаючи потрішки просіяне борошно, замішуємо тісто, в самому кінці коли тісто ще липне додаємо маргарин і трішки розмішуємо. Кладемо у тепле місце на 2 години. Коли тісто підійде його потрібно ще 5хв вимішати і сформувати 15 кульок, і викласти на змащене олією деко, накрити плівкою і дати постояти ще 1 годинку.
Випікаємо при 180 градусах 40-60 хв. в залежності від духовки.
Смачного!!!

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Solka
5 вересня 2011 20:49
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: наТуся
Шуба закручена рулетом

признаюсь, як тільки побачила фото подумала, що це пляцок залитий шоколадом :feel: дуже апетитна "шубка", вперше зустрічаю таке акуратне та смачне оформлення цього салату! Молодець! :m0512:
Цитата: наТуся
пухкі булочки

Мама завжди навчить найкращого - булочки суперові :winked:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 49
Гостей: 41
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100