перла свому Володимиру торт від пані Наталі дуже вдячна за рецепт, вже не вперше печу, надзвичайно смачнючий крем кавово-шоколадний, пропитка від Поль Робсона
Повідомлення відредагував наТуся - 29 липня 2011 15:08
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Сьогодні вирішала побавити свій животик смачненьким Шпарагівка запечена в рукаві 600г шпарагівки, 3 середніх помідори, 2 середніх перці, 1 велика цибулина, пару зубчиків часничку, томатна пасті, я дала томатний сік власного виробництва, сіль, перець за смаком, рукав для запікання. Все гарненько вимила, порізала, поскладала в рукав і запікала десь 30хв, про 180 градусах.
Повідомлення відредагував наТуся - 2 серпня 2011 21:19
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Натусічка, Ти дуже гарно і смачно вмієш подати свої страви, мені все хочеться скуштувати! Молодець Дякую за рецепт шпарагівки в рукаві, найближчим часом приготую таке
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
2 середніх бурячки, 2 великих морквини, 2 середніх картоплини, 4 яйця, 2 цибулини, 2 яблука, 250г очищеного оселедцю, майонез біля 2 пачок, сіль, перець.
Приготування: відварити до повної готовності всі овочі і яйця, остудити і почистити. Буряк натерти на мілкій терці, і відтиснути сік. Моркву теж натерти на мілкій терці. На харчову плівку викладаємо у формі прямокутника віджатий буряк, на буряк моркву, солимо, перчимо і змащуєм майонезом, тремо картоплю, яку теж змащуємо майонезом, тремо яйце, змащуємо майонезом, тремо яблуко, змащуємо добре майонезом, по середині, повздовж викладаємо порізаний оселедець з цибулею, яку перед тим нарізали кубиками і добре вимішали. Закручуємо з двох боків одночасно швом який утвореться, потім викладемо на блюдо донизу. Добре формуємо рулет і в плівці викладаємо на форму, я з плівкою кладу в холодильник на 2 години, а аж потім її знімаю. Зверху декоруємо кому як більше подобається. Смачного! Ідея рулету взята з сайту кухарки, а шуба моєї Мами.
Повідомлення відредагував наТуся - 15 серпня 2011 15:30
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
опара: 90 мл. теплої води 112 мл. теплого молока 15 гр. свіжих дріжджів 200 гр. Борошна вищого гатунку тісто: опара 95 мл. теплої води 15 гр. свіжих дріжджів 195 гр. цукру 0.5 ч. ложки солі 3.5 гр. ваніліну (1.5 пакетика) 2 середніх яйця 112 гр. маргарину (розтопити і остудити) 500 гр. Борошна вищого гатунку. Готуємо опару: у теплому молоці розчиняємо дріжджі, додаємо борошно, перемішуємо, додаємо воду, ще раз поремішуємо, і ставимо у тепле місце на 3 години. Готуємо тісто: у теплій воді розчиняємо дріжджі, цукор, сіль, ванілін і додаємо опару що підійшла, і злегка збиті яйця. Перемішуємо, додаючи потрішки просіяне борошно, замішуємо тісто, в самому кінці коли тісто ще липне додаємо маргарин і трішки розмішуємо. Кладемо у тепле місце на 2 години. Коли тісто підійде його потрібно ще 5хв вимішати і сформувати 15 кульок, і викласти на змащене олією деко, накрити плівкою і дати постояти ще 1 годинку. Випікаємо при 180 градусах 40-60 хв. в залежності від духовки. Смачного!!!
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
признаюсь, як тільки побачила фото подумала, що це пляцок залитий шоколадом дуже апетитна "шубка", вперше зустрічаю таке акуратне та смачне оформлення цього салату! Молодець!
Цитата: наТуся
пухкі булочки
Мама завжди навчить найкращого - булочки суперові
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: