Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рада вітати у себе в гостях, мої маленькі кулінарні перемоги на кухні
Пушинка
Готувати може кожен!
5 липня 2011 22:48
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: наТуся
Птисі (заварні тістечка)


ой, супер - супер, дуже дякую, я так хотіла рецептика заварнушок :wink:
Перейти на початок сторінки
наТуся
19 липня 2011 09:31
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Вишеньки у власному соці (швидкі)

рецептом користуюсь уже давно, десь підгледіла, а де непамятаю :feel:

пропорція 3:1, на 3кг вишень йде 1кг цукру
Вишеньки готуються у мікрохвильовці (рецеп для тих у кого завжди бракує часу). В простерилізовані банки складемо вишні, цукор, вишні, цукор, вишні цукор. Ставимо небільше 3 півлітробих баночок. Трішки придавлюємо щоб підійшов сік. Ставимо банки в макрохвильовку на 15хвилин на потужність 800, має трішки почати пінитись, десь на 5хвилин на потужність 350.
Вишні готові до закатки, закатуємо, перевертаємо і укутуємо тепленько.
Коли вистигнуть можна розкрити, перевернути і зберігати.

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
наТуся
19 липня 2011 09:38
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Швидка запіканка


200г будьякого фаршу (я роблю з курячим)
макарони які залишились
1 середній кабачок
2 момідори (цого разу в мене небуло)
200г твердого сиру (Вашого улюблегоно)
4 яйця
сіль, перець, орегано
макарони перемішуємо з фаршем і викладаємо на форму, нарізаємо кабачки і помідори і теж викладаємо рядочками, рядочок помідорів, рядочок кабачків.
Збиваємо яйця + сіль + перець і заливаємо те що виклали. Посипаємо все рертим сиром і орегано. Випікаємо при 180 градусах до готовності.

Повідомлення відредагував наТуся - 19 липня 2011 09:38
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
наТуся
19 липня 2011 09:51
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Підлива з Лисичок


300г лисичок,
1 велика цибулина,
1 середня морквина,
1л молока,
2ст. ложки муки,
1ст. ложка крохмалю,
сіль перець за смаком.
цибулю з морквою почистити і збити на мілко в блендері. Тушкуємо на сковорідці 20хв на найменшому вогні до золотистого кольору.
Лисички замочуємо у підсоленій воді, на 15 хв. Потім добре промиваємо і ще раз замочуємо щоб точно весь пісочок вимився.
Кидаємо нарізані лисички до цибулі з морквою і готуємо на середньому вогні до повної готовності. Беремо каструльку виливаємо туди майже все молоко, 1 шкляночку залишаємо. Трішки його підігріваємо і висипаємо туди наші готові грибочки. Муку з крохмалем розводимо у шклянці молока і вливаємо до грибів. Солимо, перчимо і постійно помішуючи готуємо до загустіння. Смачного!!!

Повідомлення відредагував наТуся - 19 липня 2011 09:51
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
lana
19 липня 2011 09:58
Повідомлення #35


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
наТуся,
Яке ж усе смачне й красиве!!!!!!
Перейти на початок сторінки
наТуся
19 липня 2011 11:07
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
дякую lana Я дуже старалась%D0%E0%E4%E0+%E2%B3%F2%E0%F2%E8+%F3+%F1%E5%E1%E5+%E2+%E3%EE%F1%F2%FF%F5

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Solka
20 липня 2011 01:21
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Натуся, страви подані бездоганно...і дуже смачно!!! :86a0:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Olenochka
20 липня 2011 01:23
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Натуся я вітаю тебе з відкритям темки і дякую за хороші рецепти

і зразу виникло питання а в заварних печеньках ти розводиш маргарин водою(чи то я щось не зрозуміла :feel: )

Повідомлення відредагував Olenochka - 20 липня 2011 01:24
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
20 липня 2011 01:25
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: наТуся
Вишеньки готуються у мікрохвильовц

Дякую за рецептик для мікрохвильовки!
Цитата: наТуся
Швидка запіканка

Цитата: наТуся
Підлива з Лисичок

Смачніссімо!
:3fb: :a0a: :18e0:
Перейти на початок сторінки
наТуся
20 липня 2011 02:23
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Olenochka набираю воду в каструльку, кладу маргарин у воду і ставлю на вогник, і воно собі потихеньку топиться.

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 06:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 52
Гостей: 48
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100