Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК мастика з шоколаду і маршмеллоу, покрокове приготування
наталька
14 січня 2012 18:06
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Natalyadiva,
ще рошен непоганий

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Ludka
26 листопада 2012 23:21
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
дівчата, зробила я цю мастику але бачу, що мало однієї порції. ск реально треба на корзину з квітами діаметром 24? поможіть, дякую
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
27 листопада 2012 14:11
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
Цитата: Ludka
дівчата, зробила я цю мастику але бачу, що мало однієї порції. ск реально треба на корзину з квітами діаметром 24? поможіть, дякую

щоб вийшла гарна корзинка то потрібно хоча б подвійну порцію,я дівчина не є економна то робила потрійну,краще щоб залишилось ніж не вистарчило :am:
Перейти на початок сторінки
Galuska
21 вересня 2013 23:34
Повідомлення #64


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 13
Реєстрація: 1.06.2012

ICQ:--

Бали: 97
Підкажіть мені ,новачку,чи можна шоколадну мастику замісити, і зразу обтягувати торт і прикрашати? і чи обовязково ,щоб квіти сохли декілька днів,не будуть вони після цього тверді?
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
24 вересня 2013 13:09
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Galuska,
можна прикрашати щойно зробленою мастикою, але працювати із нею буде важче. Вона буде наче не вистиглою, не дозрілою.
А от квіти із шоколадної мастики обов"язково треба сушити, бо не триматимуть форму))).
Шоколадно-мармишкова мастика має таку властивіть, що чим довше постоїть, тим легша і краща в роботі. У мене завжди в холодильнику пару замісів зберігається))) Я останнім часом тільки із нею і працюю)
Перейти на початок сторінки
Galuska
24 вересня 2013 19:39
Повідомлення #66


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 13
Реєстрація: 1.06.2012

ICQ:--

Бали: 97
Volo-shka,
дякую вам,тепер буду знати)))
а ще запитаюсь ,якшо я прикрашу торт мастикою,то його можна зберігати в холодильнику?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
24 вересня 2013 20:15
Повідомлення #67


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: Galuska
його можна зберігати в холодильнику?

якщо не зберігати в холодильнику, то торт зіпсується. Тому відповідь - можна і треба. :smile:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Galuska
24 вересня 2013 22:42
Повідомлення #68


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 13
Реєстрація: 1.06.2012

ICQ:--

Бали: 97
Натонька,
Дякую,все буду пробувати))))
Перейти на початок сторінки
сяняНЯНЯ
13 жовтня 2013 18:23
Повідомлення #69


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 7
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 16
Реєстрація: 1.12.2012

ICQ:--

Бали: 118
Я теж цього тижня зробила одну порцію цієї мастики, на наступний день почала ліпити квіти, і вони в мене не висохли зовсім, чи може бути причина в тому,що вони стояли на кухні, де постійно вариться? шоколад брала рошен. п.с мастика дійсно дуже смачна
Перейти на початок сторінки
yaarysya
14 жовтня 2013 12:53
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Цитата: сяняНЯНЯ
почала ліпити квіти, і вони в мене не висохли зовсім, чи може бути причина в тому,що вони стояли на кухні, де постійно вариться?

А як може щось висохнути там де пар? :crying: Щоб квіти підсохли віднесіть їх до сухої кімнати.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 09:13

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 43
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100