Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК мастика з шоколаду і маршмеллоу, покрокове приготування
ната
21 травня 2011 18:50
Повідомлення #21



  • 0

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 29.01.2014

ICQ:--

Бали: 50
Дякую вам за відповідь. Пудри в мене пішло 180г після холодильника розминала приблизно15 хв. Але я не здамся спробую ще зробити бо дуже сподобалася на смак.
Перейти на початок сторінки
natali
12 липня 2011 23:33
Повідомлення #22


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
отак вийшло

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
natali
12 липня 2011 23:34
Повідомлення #23


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
12 липня 2011 23:40
Повідомлення #24


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
треба її попробувати розімнути, якщо сильно задубіла, то можна 5 секунд в мікрохвильоку і розімнути... Взагалі мастику я не кладу в ходильник, а тримаю запаковану на столі десь пів годинки. Але її все одно після відлежування треба розминати. Розімніть та відпишіться :smile:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
natali
12 липня 2011 23:43
Повідомлення #25


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
Натонька,
Дякую за відповідь, до мене на ти :feel: , то є надія її врятувати?скільки часу ше її товкти?

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
13 липня 2011 00:08
Повідомлення #26


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
natali,
не треба сильно товкти, просто розімнути до однорідності

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
natali
13 липня 2011 00:08
Повідомлення #27


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
natali,
за 20 хв нічого не помінялося нажаль:(

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
natali
13 липня 2011 00:11
Повідомлення #28


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
natali,
та я акуратно ризминаю, а її структура не міняється :sad:

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
Канарейка
13 липня 2011 00:27
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Цитата: natali
скільки часу ше її товкти?


Можу сказати зі свого досвіду, що таке може бути взалежності від шоколаду, якщо багато відсотків какао, чи від виробника залежить, який шоколад ти брала. Швидше за все це не від пудри цього разу залежить. Таку мастику вже мабуть спасти не вдасться, її можна тільки з'їсти, (воно ж смачне)
Перейти на початок сторінки
Soni
13 липня 2011 02:19
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
І я вставлю свої 5 копійок, згідна з Канарейкою все залежить ще від шоколаду, от тільки закінчила переробляти оздобу на торт, бо зробила мастіку з Білого шоколаду Рошен, то квіти вже 5 день не висихають, а з Міленіуму, сохнуть за руками.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 93
Гостей: 77
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100