Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК мастика з шоколаду і маршмеллоу, покрокове приготування
kozadereza
11 травня 2011 15:05
Повідомлення #11



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
А що робити, якщо мікрохвильовки нема? Можна на водяній бані розтопити інгредієнти ???Як гадаєте. Вийде мастика???
Перейти на початок сторінки
muzarom
11 травня 2011 15:20
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
kozadereza,
Звичайно можна на водяній бані, я сама так робила.
Перейти на початок сторінки
Сашуня-Вікуня
11 травня 2011 17:12
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 228
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 73
Реєстрація: 3.03.2011

ICQ:--

Бали: 609
Нетік,а скільки можна зберігати вироби з такої мастики і як їх зберігати?
Перейти на початок сторінки
нетік
11 травня 2011 18:15
Повідомлення #14


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Сашуня-Вікуня
а скільки можна зберігати вироби з такої мастики і як їх зберігати?

зберігаються вироби при кімнатній температурі і дуже гарно. Як довго незнаю...тільки залишились одного разу мені квіточки, то використала через місяць:на смак були такі самі як щойно виготовлені і форму дуже гарно тримали.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
natka04
11 травня 2011 19:22
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1155
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 348
Реєстрація: 18.06.2010

ICQ:--

Бали: 2820
нетік,дуже дякую за МК,я робила таку мастику з чорного і з молочного шоколаду,дуже задоволена,вона мені більше подобається в роботі ніж просто мармишкова,а от з білого шоколаду не пробувала...Тепер обов"язково спробую.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
13 травня 2011 19:32
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
дічата скажыть будь ласка такої порції вистачить щоб обтягнути торт діамером 24 см?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
13 травня 2011 19:51
Повідомлення #17


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
а висотою?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
ната
16 травня 2011 23:13
Повідомлення #18


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 29.01.2014

ICQ:--

Бали: 50
А фарбувати пробували? Якою фарбою? Бо десь читала що фарба не дуже товаришує з шоколадною мастикою
Перейти на початок сторінки
ната
20 травня 2011 13:43
Повідомлення #19


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 29.01.2014

ICQ:--

Бали: 50
Позавчора зробила мастику по вашому рецепту добу вона вілежувалась добре запакована в холодильнику, вчора почала прикрашати торт, але вона була дуже крихкою намучилась одним словом. Підскажіть може я щось зробила не так? Дякую за відповідь.
Перейти на початок сторінки
нетік
20 травня 2011 13:51
Повідомлення #20


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: ната
А фарбувати пробували? Якою фарбою? Бо десь читала що фарба не дуже товаришує з шоколадною мастикою
постійно фарбую готову мастику у потрібний мені колір, все просто супер.

Цитата: ната
але вона була дуже крихкою намучилась одним словом. Підскажіть може я щось зробила не так? Дякую за відповідь.

мабуть забагато пудри добавлено, або замало розім"яли після холодильника, вона має бути м"яка.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:57

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 89
Гостей: 75
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100