Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК мастика з шоколаду і маршмеллоу, покрокове приготування
Volo-shka
13 липня 2011 08:40
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: natali
отак вийшло

Наталю, пропоную розігріти те, що в тебе вийшло в мікрі і додати ще розтоплених мармишок, гарно вимісити, пудри по-мінімуму.
Із такої мастики фігурки ти вже не зліпиш, але для обтяжки буде в самий раз.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
13 липня 2011 09:20
Повідомлення #32


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
а я для обтяжки беру 100 г шоколаду, або 90-80, то залежить від апетиту мого і 200-300 г зефіру, все ніби добре виходить :smile:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
natali
13 липня 2011 11:00
Повідомлення #33


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
Натонька,
Мені треба для обтяжки, хочу зробити ноутбук, підкажіть що зробити,щоб вийшло добре на всі 100% хочу чоловікові подарунок на день народження

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
natali
13 липня 2011 11:10
Повідомлення #34


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
Volo-shka,
скільки треба додати мармишок

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
13 липня 2011 11:14
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: natali
скільки треба додати мармишок

грамів 100 і додай.
Ти зрозуміла?? Розігрій у мікрі те, що в тебе вийшло, додай 100 грамів розтоплених мармишок, і гарно розмішай поки тепле, спочатку без пудри до однорідності. Трохи охолоди до кімнатної температури, а потім потихеньку підпилюй пудру, і вимішуй до потрібної консистенції. Удачі.

І на майбутнє, не втомлюсь повторювати - не кидайте пудру у гарячі мармишки, бо тоді буде кришитись (як скажене)))). Трішки всипали пудри, накрийте плівкою, і охолодіть до кімнатної температури. Тоді мастика бере менше пудри, більш елестична. І кількість пудри тоді легше контролювати)))))
Перейти на початок сторінки
natali
13 липня 2011 11:16
Повідомлення #36


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
Volo-shka,
а скыльки приблизно треба додати пудри, вибачте за таку купу питань, але дуже хочу щоб вийшло

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
natali
13 липня 2011 11:45
Повідомлення #37


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
Натонька,
а пудри до того не даєте зовсім?

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
13 липня 2011 12:03
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: natali
а скыльки приблизно треба додати пудри, вибачте за таку купу питань, але дуже хочу щоб вийшло

Тут важко сказати. Я беру на око.
При початковому замісі (те що в тебе не вийшло) у мене йде близько 200 г пудри.
А тепер коли будеш додавати при реанімації, підпилюй потихеньку. так щоб мастика стала еластичною, як пластилін.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
13 липня 2011 15:18
Повідомлення #39


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: natali
а пудри до того не даєте зовсім?

даємо))) Але я її не міряю ніколи... я вже приспособилась до мастіки більш-менш... Давайте теж на око, так аби вона подобалась... аби можна було ліпити з неї!

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
pypsik2509
1 серпня 2011 22:37
Повідомлення #40


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 17
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 87
Нетік! (постійно фарбую готову мастику у потрібний мені колір, все просто супер.) Скажіть будь ласка як ви малюете готову мастику. А то я шось не можу зрозуміти. Вже коли покриете торт???) і якщо можна якою форбою?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 116
Гостей: 93
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100