Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК мастика з шоколаду і маршмеллоу, покрокове приготування
Христя
2 листопада 2011 15:01
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Soni,
Страшенно вдячна вам за поради,буду пробувати :smile:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Soni
2 листопада 2011 15:08
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Не має за що, пробуй, нехай вдається, ми тут один одному допомагаєм, я далеко не профі як дівчата, та інколи порадити можу
Перейти на початок сторінки
нетік
2 листопада 2011 15:16
Повідомлення #53


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Христя,
ще я щось скажу.... Шоколадну краще замішувати безколірну, хай полежить а потім фарбувати у потрібний колір. Наскільки я зрозуміла тобі на кошик...то можна робити одразу з чорного чи молочного шоколаду і тоді непотрібно форбувати. Щоб краще розвівся фарбник можна по каплі горілки або розвести завчасно водою і залишити щоб трошки випарувалось а цукор розченився. Коли зафарбовуєш готову то краше намазувати на мяку (розігріту і вимішану) мастику пензликом, так фарба не буде сильно розтикатись і небійся експерементувати, бо ж на цьому краще навчитись!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Христя
2 листопада 2011 15:23
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: нетік
Наскільки я зрозуміла тобі на кошик...

та,Наталю,то на той кошик...я ним вже всіх достала :lol: ото буде сміху,як нічого не вийде :lol:
за корзинку - то зрозуміло, я просто за квіточки думаю,як їх пофарбувати буде краще...Дякую за поради...Звечора мастику замішу,а зранку вже буду ліпити :smile:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
нетік
2 листопада 2011 15:31
Повідомлення #55


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Христя
ото буде сміху,як нічого не вийде
все буде класно :winked:

Цитата: Христя
я просто за квіточки думаю,як їх пофарбувати
я б нефарбувала на перший раз...можна білі зробити, або з рожевого маршмеллоу і будуть рожеві....
А якщо таки фарбувати то все одно шоколадну краще готовою пофарбувати.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
11 січня 2012 19:38
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Наталю-нетік, а шоколадну мастику можна розтачувати на крохмалі? Чи можна її змащувати спиртом для блиску ? І ще за одно запитаю: ти як робиш торти то ти зразу торт покриваєш мастикою на тих підложках чи спочатку покриваєш торт , а потім переносиш на підложку ?
Перейти на початок сторінки
нетік
11 січня 2012 20:11
Повідомлення #57


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Natalyadiva
а шоколадну мастику можна розтачувати на крохмалі?
можна, та я бiльше на пудрi розкачую для покриття, а коли для лiпки то на крохмалi.

Цитата: Natalyadiva
Чи можна її змащувати спиртом для блиску ?

можна, так само як i ММ.
Цитата: Natalyadiva
на тих підложках чи спочатку покриваєш торт , а потім переносиш на підложку ?

переважно одразу на пiдложках, особливо коли нестандартної форми. А коли торт на салфетку ставлю, то переношу готовий обтянутий...

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
11 січня 2012 23:10
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Хочу почути вашу пораду. У мене чомусь останнім часом готовий торт вже змащений горілкою погано висихає. звечора змащую мастику горілкою і ставлю в холодильник, а до ранку вона всерівно липка. В чому причина? Допоможіть.
Перейти на початок сторінки
наталька
11 січня 2012 23:29
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Іриска,
я точно незнаю, але можливо тому що непотрібно ставити в холодильник, бо там мастика вбирає в себе вологу і тому лепне, або забагато змочуєш, мені здається що пензлик потрібно тільки ледь вмочити, і так ніби пилинки здути пройтися по тортові, але ти напевно запитай конкретніше у дічат, які постійно мають з цим справу

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
14 січня 2012 17:03
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Робила мастику з чорного шоколаду "Корона" і білого "Міленіум". Біла вийшла краща, пластичніша, не липне і не підсипала нічого, коли розкатувала. А з чорного дуже липла до стола, змащувала і стіл, і руки олією, підсипала крохмаль, одне слово намучилася з нею дуже. Так що саме кращий шоколад Міленіум.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




5 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 5)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 93
Гостей: 76
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100