Христя, ще я щось скажу.... Шоколадну краще замішувати безколірну, хай полежить а потім фарбувати у потрібний колір. Наскільки я зрозуміла тобі на кошик...то можна робити одразу з чорного чи молочного шоколаду і тоді непотрібно форбувати. Щоб краще розвівся фарбник можна по каплі горілки або розвести завчасно водою і залишити щоб трошки випарувалось а цукор розченився. Коли зафарбовуєш готову то краше намазувати на мяку (розігріту і вимішану) мастику пензликом, так фарба не буде сильно розтикатись і небійся експерементувати, бо ж на цьому краще навчитись!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
та,Наталю,то на той кошик...я ним вже всіх достала ото буде сміху,як нічого не вийде за корзинку - то зрозуміло, я просто за квіточки думаю,як їх пофарбувати буде краще...Дякую за поради...Звечора мастику замішу,а зранку вже буду ліпити
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
я б нефарбувала на перший раз...можна білі зробити, або з рожевого маршмеллоу і будуть рожеві.... А якщо таки фарбувати то все одно шоколадну краще готовою пофарбувати.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Наталю-нетік, а шоколадну мастику можна розтачувати на крохмалі? Чи можна її змащувати спиртом для блиску ? І ще за одно запитаю: ти як робиш торти то ти зразу торт покриваєш мастикою на тих підложках чи спочатку покриваєш торт , а потім переносиш на підложку ?
Хочу почути вашу пораду. У мене чомусь останнім часом готовий торт вже змащений горілкою погано висихає. звечора змащую мастику горілкою і ставлю в холодильник, а до ранку вона всерівно липка. В чому причина? Допоможіть.
Іриска, я точно незнаю, але можливо тому що непотрібно ставити в холодильник, бо там мастика вбирає в себе вологу і тому лепне, або забагато змочуєш, мені здається що пензлик потрібно тільки ледь вмочити, і так ніби пилинки здути пройтися по тортові, але ти напевно запитай конкретніше у дічат, які постійно мають з цим справу
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Робила мастику з чорного шоколаду "Корона" і білого "Міленіум". Біла вийшла краща, пластичніша, не липне і не підсипала нічого, коли розкатувала. А з чорного дуже липла до стола, змащувала і стіл, і руки олією, підсипала крохмаль, одне слово намучилася з нею дуже. Так що саме кращий шоколад Міленіум.