Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК мастика з шоколаду і маршмеллоу, покрокове приготування
pypsik2509
2 серпня 2011 10:04
Повідомлення #41


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 17
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 87
Шоколадно-мармишкова мастика (за рецептом Volo-shka) А її обовязково класти в холодильник чи можна ліпити зрозу? Дякую!)
Перейти на початок сторінки
utya
2 серпня 2011 12:54
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Якщо я роблю шоко-мастику для виробsв... то даю їй відпочити в холодильнику трішки..(таке вже десь писали, я точно не памятаю хто) а тоді вже ліплю квіти..

Якщо просто покривати торт... то відразу після замісу..
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
2 серпня 2011 14:22
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: pypsik2509
Шоколадно-мармишкова мастика (за рецептом Volo-shka) А її обовязково класти в холодильник чи можна ліпити зрозу? Дякую!)

pypsik2509, шоколадно-мармишкова мастика треба обов"язково щоб вистоялась для ліплення. В іншому випадку ти або не даси достатньо пудри і вона буде текти, або ж навпаки - пересипеш її і тоді вже нічого не зробиш))
Перейти на початок сторінки
pypsik2509
2 серпня 2011 21:25
Повідомлення #44


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 17
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 87
Щиро дякую за відповідь!!! :86a0:
Перейти на початок сторінки
Ялинка
5 серпня 2011 15:49
Повідомлення #45


Молода господинька
  • 34

Репутація: 18
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 59
Реєстрація: 30.06.2011

ICQ:--

Бали: 174
Дякую за гарні поради!
Перейти на початок сторінки
Христя
2 листопада 2011 14:19
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Дівчата, а фарбувати можна її одразу при замісі,як звичайну мм?Бо готову я точно не пофарбую за браком досвіду :smile: тим паче,в мене звичайні сухі фарби

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Soni
2 листопада 2011 14:25
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Я фарбую як коли., але в основному замішую білу тоді коли постоїть в холодильнику по куску беру і зафарбовую в потрібний колір. Якщо для покриття то зразу даю барвник, і якщо потрібно ніжний не насичений колір то також зразу при замісі.
Перейти на початок сторінки
Христя
2 листопада 2011 14:49
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Soni
Я фарбую як коли., але в основному замішую білу тоді коли постоїть в холодильнику по куску беру і зафарбовую в потрібний колір. Якщо для покриття то зразу даю барвник, і якщо потрібно ніжний не насичений колір то також зразу при замісі.

Дякую за відповід,але в мене одразу купа нових питань :smile:
Вона обов"язково має в холодильнику ніч постояти?
І як швидко з такої мастики сохнуть фігурки? в мене,на разі,троянди та бант.. Чи може краще їх взагалі зробити зі звичайної мм??
А коли берете по куску,то важко вимісити в однорідний колір? бо,кажу,барвники маю звичайнісінькі,сухі...

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Soni
2 листопада 2011 14:55
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Христя,
Дивись бажано щоб постояла таки хоть ніч, хоча в мене бували ситуації що стояла лише пару год. Банти роблю тільки з шоколадної мастіки і квіти стараюсь також, цого разу купила білу корону, чи я багато пудри дала чи що затвердла за 1 год на камінь, То що я робила брала звичайну ММ і по трохи добавляла ту шоколадну, фігурки всі з неї поробила, форму тримали класно.
Перейти на початок сторінки
Soni
2 листопада 2011 14:57
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Христя
А коли берете по куску,то важко вимісити в однорідний колір? бо,кажу,барвники маю звичайнісінькі,сухі...



Я трохи розігріваю в мікрі щоб краще місилось, і води даю каплю до барвника, і так його розбавляю якщо то сухий
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 98
Гостей: 80
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100