Кать, там усе можна (навіть 100 грам рекомендують), крім супу, борщу, хліба, ну і всього, що на це схоже)))) і трохи недосолювати їжу треба)))
то я помилилась вона "кремлівською" зветься Дуже ця дієта підходить людям із 1 групою крові, яким не можна без білку)))) Випробувано на собі - ефективна
Ех, щось та система "ідкачує" В мене +2 кг , я в шоці, після 6-ї не їм, акщо вже дуже смокче (коли мій чоловік щось смачно чавкає і ходить за мно: "Хоче?", "Будеш" , "А може"...) то я салатик на олії, або яблуко , або апельсинчик з"їм. І на танці пішла. Там ще й додатково Хула хуп кручу, і прес покачаю.... ААААААААААААААААААА, капець, як то ті кілограми скинути?????
я переконана, що накраще скидати кг поступово.. не розраховувати на супер результат за 2 тиждні чи 1 місяць. Щоб скинути і закріпити вагу потрібно довго чекати десь до півроку.
а ті швидкі схуднення не продуктивні .. назад можна ще швидше набрати
Пушинко, може, Ви перед місячними набираєте вагу? Це ж закономірне явище - +2-3 кг, а потім все зникає, як і не було. А може завдяки фізкультурі Ви собі м"язеву масу наростили? Не переживайте, з Вашими параметрами взагалі нема за що хвилюватись.
Я думаю, що головне - настроїти свою голову, і те, що в ній, на іншу систему харчування. І добре подумати, наскільки довго ми готові до таких змін - чи це буде декілька місяців для досягнення певного результату, чи це ввійде в норму харчування, адже система - 60 це саме звичка харчуватися інакше, ніж ми звикли.
Також хотіла б порадити бажаючим схуднути одну пані з цікавою системою фізичних навантажень - Джиліан Майклз - Jillian Michaels. Я знайшла декілька її програм для бажаючих схуднути - розрахованих на 30 і на 60 днів. У неї чергуються різні види навантажень по декілька хвилин кожне.
з Вашими параметрами взагалі нема за що хвилюватись.
хочу сказати, що скільки себе пам"ятаю - завжди переживала за свою надмірну вагу і вважала що я товста - і коли закінчувала школу важила - 49 кг (мій ріст 167 см) потім навчалась у Львові - вага коливалась 54-58кг, вийшла заміж у 19, а народжувала в 21 рік за 9 місяців спочатку схудла і на третьому місяці важила 49 кг - а народжувати йшла то мала цілих - 78 кг (лікарі були у шоці -але все пройшло файно - сина родила 4 кг)...потім вага довго трималась десь біля 65 кг (+,- )....а от нині вже років чотири я важу більше ніж йшла народжувати......
я ото також думаю, що якщо зараз не перйматись своїм виглядом, то коли вже буде ОГО-Го, то вже буде пізно руками махати. Просто допустити не хочеться. Мама в мене пишичка, тато також ого-го от і переймаюсь :(
Отже звітую: бачу перші результати :) вага зменшується , знову 58 кг але це ввечері було. Дальше танці і хула хуп. На порядку денному по п"ятницях тренажерка і думаю, достатньо :)
І ще питання? Хтось ще пробує, притримується системи??? Бо в мене враження що я вже одна залишилась. А--У-У-У-У-У-У!!!!!!