м..да, ото мене всі спокушають з"їхати з тої системи.
Я не спокушаю. Я її дотримуюсь щодня. Проблем з харчуванням чи підбором меню не виникає, і я зовсім не чуюсь в чомусь обмежена.
А на рахунок Свят, то це правда... трошки прийдеться зіскочити з того вагончику і на підножці постояти, але головне не на довго. А день два, це не біда.
А я певно щось таке і спробую....але швидше за все після свят.. .
Для мене буде саме важще їсти в першій половині дня.. я взагалі до 12-ої нічого істи не хочу... кава--це максимум.. А сам апетит приходить після 19 год, коли приходжу додому і потрібно усіх нагодувати, а далі... як піде.. Знаю що це невірно.. і нічого зробити не можу..
А коли годувала дитину, то чоловік взагалі на нічний чай з канапками присадив.. . ТЯЖКО БУДЕ. Але спробувати варто.
А коли годувала дитину, то чоловік взагалі на нічний чай з канапками присадив..
ой, той чай з канапками і в мене є. А ще до того печенька і цукерки... думаю, що тільки через це вага поперла.
Тримаюсь я вже 5-й день - вага ні туди і не сюди (поки що). Після 6-ї, коли вже дуже смокче, то можу з"їсти кусочок апельсину, або яблука, але думаю з часом привичка щось їсти пройде - бо думаю що це швидше привичка ніж потреба
Пушинка, я теж приєднаюся до тебе вже з понеділка. Зі своєї сторони хочу сказати, що система діє!!! Треба чемно притримуватися правил харчування. Спочатку буде важко але потім так втягуєшся, що здається ніби так було завжди. В мене то буде другий етап. Перший був ще до родів, а тепер ніяк не зберуся. На форумі системи, що мені не дуже затишно, може тут в компанії буде краще. То і ріст і параметри викладу саме в понеділок. А в якості фізичних вправ, планую займатися Бодіфлексом.
А в якості фізичних вправ, планую займатися Бодіфлексом.
Я також - мені дуже подобається Марина Корпан, у неї є цілий комплекс занять для схуднення - ще й гарно пояснює що до чого, і в групі у неї не гімнастки модельної зовнішності, а люди, які прийшли до неї на заняття з неідеальними фігурами - от вони і худнуть з часом, в залежності від затрачених зусиль - хтось ще дома займається, хтось правильно харчується...
Між іншим, забуваю написати, що в мене є декілька книжок Міріманової - якщо комусь буде ліньки шукати і скачувати - пишіть в ПП. Точно маю "Система минус 60 или мое волшебное похудание", "Рецепты минус 60" і "Жизнь после похудения".
На форумі системи, що мені не дуже затишно, може тут в компанії буде краще.
А я думала що я одна така неправильна, бо також там себе не знайшла, нажаль. А система діє, у мене вже так не стирчить живіт, аж самій приємно.
А що до вправ, то у мене ніколи нема часу. Так шкода. Найкраще для мене було б займатись зраненька, але мої домашні сплять і будуть нити що я їх буджу своїми два прітопа, трі пріхлопа.
я також багато читала про цю систему, навіть маю багато роздруковок, але далі кавового скрабу я "не пішла" (нажаль), але ніколи не пізно почати, ну й мені саме менше потрібно скинути 10 кг, а ще краще 20... , ще й вага моя старенька не працює, треба нову придбати
Я на щастя ще не зірвалась - попереду 3 дні свят, вже придумала план дій з харчуванням. Ще й своїм друзям розказала і тепер стидно буде біля них їсти, бо вже похвасталась що збираюсь худнути .
І я дууже рада що маю однодумців - думаю що гуртом краще. Я ще пошукаю вправи для того щоб в дома займатись і навіть тоді коли з дитиною гуляєш