Цитата: Іванка
А ти по цій системі виглядаєш так гарно? А то в мене, як в тому анекдоті сила є воля є, а сили волі нема
Так, Іваночко)
Ще раз повторюсь, що головне бажання. Я от по натурі така, що не можу без діла сидіти, все кудись біжу, боюсь, що чогось не вспію зробити... і от коли пішла в декретну відпустку, стало все якесь таке одноманітне, скучне. Вирішила здати на водійські права - здала, сподобались торти з мастичним покриттям - навчилась робити (і нехай не ідеально та все ж
), забажала навчитись вишивати у техніці "лічильна гладь" -вишила своїм пацикам уже по 2 сорочки, ну і собі одну, сподобалась техніка "Декупаж"- уже маю 5 бутилочок-красунь... та як би хтось дав мені зараз заповнити анкету, де було б треба вказати найбільші свої досягнення за три роки, то однозначно написала б: "схудла на 13 кг"
. Бо як то смішно не виглядає - горджусь тим, таки є сила волі!!!!..... сидіти і пити водичку з 300-т грамового горнятка, коли друзі їдять шашличок і запивають пивом (а ти ні, бо вже 19:00), коли чоловік прийшов з роботи о 21:00 і вечеряє, і йому без тебе не смачно їсти, коли йдеш на День народження чи іменини
Так, що дівчата, головне- ВІРА в себе і ви здивуєтесь своїх можливостей