Не можна щодня їсти яйця, лише 1 шт на тиждень. А є такі дієти де щоранку 2 яйця на сніданок...то ЗЛЕ!!!!
мені дієта -60 дуже подобається. Зараз знову до неї повернулась! Страви різні є на Однокласниках в групі " Дієта -60" Там обговорюють свої меню на день, тиждень)
Я собі на своїй системі - вже 4,5 кг злетіло - я щаслива,
тішся! тішся! поки вони твоє тіло покинули , а чоловік приїде, то тре буде готувати і опять вони прийдуть ті кілограми, так шо згадаєш мої слова. А ну подивимся. Як цілий день харчуватись як ти, то кожний може на другий день зважитись, і не буде 1-1,5 кг. Їсти треба. Видумала для себе якесь дивне дієтування Тре худать, мєдлєєно, но увєріно)))))))))) так як я. маю вже результати але маленькі, зато не хожу ніколи голодна, і їм всьо шо хочу! во так то
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
а ще основним є - це закріплення результату. Я строго на системі була з лютого по червень. Потім трохи перебралась жити у село, щоб допомагати дідусеві і не завжди точно дотримувалась того всього))) Та тішусь що за 5 місяців не набрала ніц. Тепер знову планую зробити ше один ривок, бо треба ше 5 кг і буде вага, яку мала ще коли закінчувала школу
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
О це дуже вагоменька мотивація!! Дівчата, дякую за таку гарну розмову, за поради і таку цільненьку мотивацію. Якщо буде умісненько)..давайте тут чи окремою темкою каталог страв по системі зробимо. ??) Мається на увазі ті, що пасуватимуться до системи "мінус 60" і є вже тут на сайті.).. Буде і кулінарненько і корисно) ..?[/i] P.S Вже тему -каталог по системі створила)) ТУТ..все смачне та корисне ..