Ой як мені приємно, що ви продовжуєте харчуватись здорово. Зараз в мене трохи пропала фантазія і надхнення для того щоб видумувати нову страви. Закидайте фото своїх. І хочу сказати, що вага в мене не змінилась, але "пішли" об"єми. Там що вага то вже таке - нюанси. Думаю, що скоро почну знову показувати що смачненьке і корисне можна собі зробити на обід чи вечерю
я на системі -60 тої весни схудла на 7 кг....важила 53, що для мене занадто)))) взимку трохи поправилась...ось з 18 березня знову на системі, легко, бо це вже друга спроба....Взагалі треба все життя так харчуватись і буде все супер!!!!!!!!!!!!!!
Частенько натрапляю на цю систему і бачу досить вона популярненька подумую щоб приєднатись) та якось одразу розгублення щодо сімейного меню). Підкажіть дівчаточка як ви починали, що міняли ..і якщо можна приклади страв як ви підлаштували сімейне меню до системи.Буду вдячна за відповідь. Перечитала темку.) Бачу як ви гарно налаштовані , тому радо приєднаюсь.
Треба !!!! Та система мені не підходить, бо довго то все, а я нетерпляча))). Я собі на своїй системі - вже 4,5 кг злетіло - я щаслива, в джинси, які не налазили, вчора вділася - така вся класна була!!!!)))) Ще б мені 2,5 кг скинути і я буду, як до весілля, тепер думаю, чи хватить в мене сили волі на тих пару кілограмів? А схудла я тому, що чоловік кілька тижнів їздить у відрядження, діти в садочку - їсти нема кому готувати (хіба вечерю дітям), відповідно нема спокуси, ну і ще займаюся з Анітою, і вчуся багато (на курси пішла) - нервую, мабуть і то помогло.
Та система мені не підходить, бо довго то все, а я нетерпляча))). Я собі на своїй системі - вже 4,5 кг злетіло - я щаслива, в джинси, які не налазили, вчора вділася - така вся класна була!!!!))))
Галинко, можна поділитись секретиком, а то осінь і смачненькі пироги не дають дисциплінуватись)...Хоч і круговерть буденний не..дає засиджуватись..але чую що організм потребує чогось новенького) А час коли в норму вага прийшла тривалий?) Питаю бо ті 2,7 мої мене щось ой як не..тішать..(
Ксенічка, та нічого такого мудрого не роблю: зранку п'ю каву (без цукру, я давно вже все без цукру п'ю), з кавою навіть цукерку можу з'їсти, якщо смакує, протягом дня варене яйце , або з чаєм, або з томатним соком, інколи 2 яйця, якщо одного мало (варю 2))), можна салатик з олійкою, але я лінива, не завжди хочу собі робити))), варене куряче філе, кефір. і їм яблука і груші, коли їсти хочу. Їм то все, коли відчуваю голод, по годинах конкретних не їм - я не дисциплінована))). До того роблю вправи з Анітою Луценко і кручу коло. А ваші 2,700 - то взагалі ніщо, поїжте 3 дні гречку з кефіром і їх не буде!, а пирогів не печіть - не буде спокуси їх в рот засунути))))