Пушинка, я за , якраз почала ходити в спортзал і сіла на ту дієту, бо від стресу і переживань за рік + 12
--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
дівчата, дієта то добре, але незабувайте про здоров*я, недай Боже щось там нарушите, то потім лікарі від вас невідчепляться
та ні, це ж навіть не дієта, це спосіб життя і правильного харчування. Нічого смаженого, жирного, солодкого , мучного і не їсти після 18-ї . Це ж так як має бути :)
Цитата: наталька
Я теж не є ідеальна при зростові 176см. я вжу 64 кг, груди 100см, талія 74см, бедра 100см.
І мені твої параметри навіть дуже подобаються. Все пропарційно і злагоджено Головне щоб нічого ніде не висіло
Цитата: наталька
Для мене найкраща дієта-стрес, за два, три дні якихось проблем я худну моментально
А от такі схуднення най гірші. Не бажаю так худнути нікому! Щоб завжди все було гаразд!
я за , якраз почала ходити в спортзал і сіла на ту дієту
Клас - клас. !!!! Я рада що не одна. Ми так з Іркою Шкіркою цього року перед Пасхою робили і це класно коли ти не сам. Вечорами буду звітуватись чим вечеряла, бо інколи на ті дієтичні вечері фантазії бракує. Тут в темці є декілька ідей, гарно було б їх доповнити :) Вчора в мене був салатик з капусти і помідорів. З"їла тарілочку в 19 (що правда) але за то лягла спати в 2-Й. І голоду майже не відчувала. Тільки воду пила мінеральну :)
Ти пишноформа!!не сміши мене Я тоже не тримаю дієти! Роблю дальше 2 дня в тиждень розгрузки і після 6 не їм! отак то! Вже писалам,шо скинула 6-7 кг ! а останній час, то не знаю скільки ще скинула ,бо неважусь! тре буде десь ваги пошукати! Так що Вам удачі !!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Я не можу цілий день просидіти на кефірі!!!)))Бо треба за малим бігати,мити,носити.....)))))Ще впаду з ним.Раз пробувала,мухи перед очима літали !!))))))))Не всім одне підходить різні обміни речовин,спосіб життя....... і так далі!!!!Короче худаєм кожен по-своєму і ділимось враженнями!!)))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Зійшло мені на даний момент 2 кг. Почуваю себе чудово. П"ю вітамінки. Вечеряю салатиками. А якщо не всигла повечеряти, то допомагає кефір 0%. Стараюсь більше нажимати на здорову їжу і менше смаженого. Солодкому зась! Але інколи ломка починається! Вчора почала боліти сильно голова, то й дозволила собі з"їсти в обід цукерку - головний біль пройшов