Я така собі жіночка при тілі. при рості 160 - вага 84 кг. Це так поперло після перших родів. важила 100 кг. після других родів схудла до 84 кг. Купила ваги, щодня зважуюся, і жахаюся. одного часу схудла по дієті Міркіна. проте не витримала. знову почала їсти після 6 вечора, дотогож люблю мучні вироби, картопельку та інші смаколики. Особливо після годування дитинки нападає жор. ну немає в мене сили волі. Дуже зла на себе. як подивлюся на молодесеньких мамочок, вони як фотомоделі, чи нічого неїдять чи що?
Іриска, Ой, як тебе розумію. Я тоже пока годувала молодшого , також їла без памяті, ну і поправилась, що одяг став малий. А як відлучила від ГВ взялась за себе, і ось тепер все чудово. Так що, трішки сили волі і все получиться.
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
розпочинаю знову марафон по цій системі. Не так по самій системі як по пропоганді правильно і смачно харчуватись. Знову пішла в спорт зал, тому що тоді коли почала пробувати так харчуватись на багато краще себе почувала, хоча за півтори місяці особливого результату видно не дуло. Що правда зараз всі знову скажуть що я перед святами починаю, але їх і най більше боюсь. за цей період най більше набрати можна, а так то стимул буде. Я ж тут вам обіцяю.
Ріст 170 см Вага 58 кг об"єм стегон 95 см об"м талії 85 см
В мене все як було, так і залишилось, тільки от вага прибавилась трошки! Але налаштована я оптимістично. До кінця зими має бути - 5 кг і я супер - модель
Пушинка, я б тобі компанію склала, але боюсь що мене чоловік тоді покине,( він в мене кості не любить). А ти молодець, що перед святами почала, за місяць втягнешся в режим, то і свята не будуть такі страшні.
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
дівчата, дієта то добре, але незабувайте про здоров*я, недай Боже щось там нарушите, то потім лікарі від вас невідчепляться.Колись одна мудра жінка мені сказала Господь нас створив такими, якими ми найкраще зможимо йому прислужитися.Я взагалі непроти дієти, але все повинно бути вміру, нетреба себе мордувати голодовками чи фізичними навантаженнями, може краще незациклюватися на цій проблемі і з часом вона сама мине.Я теж не є ідеальна при зростові 176см. я вжу 64 кг, груди 100см, талія 74см, бедра 100см. деколи теж вчомусь себе обмежую, та як кажуть силу-маю, волю-маю, а сили-волі-немаю, всі мої дієти закінчувалися десь під вечір першого дня.Для мене найкраща дієта-стрес, за два, три дні якихось проблем я худну моментально.А взагалі я захоплююся вами дівчата, що маєте оту силу-волі щоб досягнути своєї мети, УСПІХІВ ВАМ
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Я особливої дієти не дотримуюсь.Не їм хліба,ненаїдаюсь так щоб луснути)))),не їм макаронів бо не люблю)),в картоплі обмежую себе.Страюсь більше одного цукерка не їсти)))).Найбільше мені допомагає рахувати калорії дуже дієвий спосіб.Стараюсь більше 1400 калорій за день не їсти.Ну і після 6 страюсь не їсти.Так цілий місяць.Кручу колесо по 1год на день,присідаю 100-200раз на день.За місяць в талії втратила 6см,стегнах 7см.Може це мало,але результатом задоволена!)))Повернулось відчуття легкості!!))Це не дієта,а спосіб життя ,надіюсь!!))))Думаю,якщо за місяць ненабридло,то і далі буду стежити за своїми,поки що пишними формами!!)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!