Нууу!І чи варто так себе мучити стіко!?!Нє, шоб їсти кожний день якусь кашку або салатик!тай маєш дієту!
Та то не особливо себе мучимо - я, на щастя, вже не маю нападів дикого голоду ввечері, коли можна спокійно присісти, тим більше, що тепер почався сезон фруктів - так легко жити на овочах!!! - запікати, варити, оладки робити, ну і найчастіше - салати найрізноманітніші... Зараз на вечерю готую собі гаспаччо, але без хліба і олії - такий собі овочевий коктейль.
Нє!ну та я маю на увазі, їсти нормально ,тільки з розумом
та воно так і є. Просто розум інколи і втратити можна, а так то стимул є - що ні-ні. І оправдання. Я особисто на вечір також перестала їсти, навіть чай не п"ю, бо до чаю все якогось печенька хочеться.
я взагалі мовчу про свої параметри, я буквально на пару кг менше важу а от ріст мій 155 см , але я з того зовсім не переймаюсь, їм як їла, колись менше, колись більше, а колись як в томлена з малюком (5 міс) і ще не зварено, то як наварю то вже і їсти не хочеться, за дієту не берусь бо не протримаюсь і одного дня, лишень вправи стараюсь робити кожен день для корекції фігури (колись займалась колонетикою) то при ній і кг дуже не видно. З.І. В тебе цілком пристойна фігура, така жіноча, як раз така яка має бути у справжньої української жінки.
Давайте не будемо збивати Пушинку з її курсу! Хай притримується системи. Це і для здоров"я корисно. Пам"ятаю, як мій тато схуд десь на 8-10 кг лише тому, що перестав після шостої їсти. І яким він став гарним (хоч і до того ніц му не бракувало), енергійним, легким. Я за місяць, годуючи дитину і жеручи (інакшого слова не підбереш) солодке тоннами, схудла на 9 кг завдяки всього лиш 20-ти хвилинним заняттям йогою щодня. Так що, Пушинко, тримайся. Ти молодець і досягнеш бажаної ваги і фігури!!!
Пушинко ти молодець. Я страюся вже вечером не їсти. Але зараз поїхали в село на літо. А там наробимося цілий день на полі та і біля хати і все хочеться пива попити вечером або канапочку. Але я поки тримаюся. А Пушинка молодець!!! П.с. поки скинула 1кг, а ще хочу 10
Давайте не будемо збивати Пушинку з її курсу! Хай притримується системи.
Все, Пушинку вітром здуло з тої системи . В літку часу їсти нема взагалі, а якщо ще і не повечеряти, то - кришка зі шлунком буде. Так що, 2 місяці протрималась і 2 кг зійшло , і то більше думаю, за допомогою масажиста і Марка а то за ним тепер бігати треба а не ходити з вазиком по легенько . Так що просто на ніч не їм і на цьому все. А система загалом класна, думаю що зимою повернусь до неї.
Ірцю, треба мені сюди частіше заглядати а то я останнім часом ген чисто не маю до нічого ані бажання ані настрою. А ти так файно тримаєшся... а то у мене знову талія сховалась, тільки показалась і знову в кусти.