Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Як Пушинка на кухні :)
Пушинка
Готувати може кожен!
10 травня 2011 00:25
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Пиріг " Курник"




Потрібно:

- 1 упаковка листкового тіста (слойоного чи дріжджового)
- 1 кг картоплі
- 3-4 курячих філе
- 1 цибуля
- 2 зубці часнику
- майонез 0,5 пачки
- спеції

Приготування:
Картоплю почистити і нарізати кубиком чи кружальцями, Філе порізати курибком, цибулю - півкільцями, додати часник. Все вимішити, заправити майонезом і спеціями до смаку. Тісто розкачати, виложити начинку і заліпити краї. Зверху посипати кмином. Випікати 1 - 1,2 години при 180 - 205 градусах. Подавати гарячим.
Це мій фірмовий пиріг - надзвичайно просто робиться і надзвичайно смачний.

Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
13 травня 2011 11:29
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Вчора пекла торт "Поль Робсон" - печу його вже вдруге, але рецепт в оригіналі мені не дуже сподобався - то за солодки , то за мокрий... то паляниці за тугі. Ідея сама класна, але я її під себе вдосконалила. Я краєчки обрізала під вирівнювання для мастики і чоловік тут же з чаєм прибіг і чемно чекав на свою часточку - жував, прицьмакував :tongue: і казав що так смачніше :winked: .
А потім - казуз - коліжанка яка попросила той торт зробити (мало бути футбольне поле) сказала що числа переплутала :wassat: і це на наступний тиждень треба. А в мене вже все готове було :recourse: . Добре що вчора мастику не затягнула, а тільки замісила :am: .

Ну менше з тим, мій адаптований Поль Робсон



Горіховий корж:
5 яєць (білки в піну)
1 ст цукру
1 ст муки
300 грам горіхів (в мене фундук)
пів чайної ложки амоняку
(цей корж дуже гарно виріс - не забитий і я його тому розрізала на двоє)

шоколадний корж (від Марі4ки)
3 яйця (білки в піну)
1 ст цукру
50 гр маргарину (топленого)
100 гр сметани
4 ст лож како
2 ч л позпушувача
1 ст з чубком муки

пропитка: цукор + вода + коньяк
Крем (той же що по рецепту)
3 жовтки
150 г цукру
1 ч. л. борошна
150 мл вершків або сметани
Запарити на плиті, не доводячи до кипіння (трохи загусне).
Окремо розтерти 200 г масла із 1 ст. л. цукру, додати охолоджений крем, сік лимону за смаком, ваніль. Перемішати до однорідної маси. (Якщо трохи рідкуватий крем, то поставити його на декілька хвилин у холодильник).

Може то вже і не Поль Робсон, але також смачно :winked:

Повідомлення відредагував Пушинка - 13 травня 2011 11:34
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
13 травня 2011 11:39
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
ось чора отримувала задоволення від тортика, одна постійна клієнтка впросила спекти, казала що більше нічийого торта не хоче, ой - це так приємно :belay: . Я розтанула і зробила знову на замовлення - чоловік навіть не буркав і чемно відвіз його у Львів :what:

Торт "Зоряний"
Вага 1,400 кг в середині торт "Колесо"

Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
13 травня 2011 11:48
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Торт "Колесо"
в мене було на пів порції - тому такий маленький

Для тіста:
- 4 яйця (білки в піну)
- 1 ст цукру
- 8 ст лож води
- 1 ст муки
- 1 ч лож амоняку

масу розділити на 3 частини:
1. додати 2 ст лож муки
2. додати 2 ст лож какао
3. додати 2 ст лож маку

пекти у подовгувастих бритванках. Після випічки розрізати повздовж посередині і кожну "лєнту" ще гарячою злегка скрутити рулетиком. Дати вистигнути.

Крем заварний, пудинговий, або манний.

Перемазуючи кремом скручуйте рулетиком завиртаючи почергово кожен чид каржа. Має получитись горизонтальний рулет. І в розрізі будуть горизонтальні коржі.

Дуже шкода що не пофотографувала весь процес приготування :sad: Наступного разу буду пекти і обов"ясково додам МК.



Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
15 травня 2011 23:48
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Тортик з логотипом пекла для танцювального клубу. Вага 5,300 кг в средині бесквіт з персиками.




Повідомлення відредагував Пушинка - 19 травня 2011 17:04
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 травня 2011 08:19
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: Ірка-Шкірка
Ого! Який зоряний тортик!!! А логотип яким чином витворила???



Це також друк на харчовоу принтері.
Та от що з того всього надумала... Трошки важко той логотип було чимось обробити і доповнити.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 травня 2011 14:23
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Логотип замовляла у Львові дівчинку звати Надя ось її номер: може кому пригодиться 0677673982.

Повідомлення відредагував Пушинка - 17 травня 2011 00:13
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
17 травня 2011 00:17
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Стосовно логотипу

Вона робить на цукровій на вафельній основі. Я брала на цукровій. Пахне ванількою. На такій плівочці яка знімається. Кріпиться на мастику (невеличкою кількістю горілки лугко вологою кісточкою) або масляний крем. Від всього іншого топиться. На смак нічогенько, але тугенька :) Зображення можна розрукувати будь яке.

Ніби то все. Якщо ще щось цікавить - питайте.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
23 травня 2011 12:19
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Закуска з сиру

пригодиться на канапки на кожен день і для гостей і на природу :) Смакота :winked:



Потрібно:


- сир домашній 0,5 кг (добре вим"яти)
- 1 середня морквина (потерти на терку)
- 1-2 зубки часника (видавити чи натерти)
- 1 ст л. червоного перцю (не гіркого)
- чорний перець, сіль
- 0,5 пачки майонезу, або масла

Все гарненько вимішати до утворення пасти. Намащувати на грінки чи в корзинки класти, чи на шматочок хліба.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
23 травня 2011 12:27
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Тортик "Вишнева насолода"



Потрібно:
- 1 пачка маргарину
- 200 гр цукру
- 200 гр сметани
- 2 яйця
- 2 ч. л амоняку
- 5 ст лож какао
+ мука, тісто трошки легше ніж на вареники

Зробити 3-4 паляниці. Пекти 30 хв.

Крем:
- 0,5 л. сметани
- 150 - 200 гр пудри
- ванілін

Сметану взбити з пудрою і ваніліном, для закріплення можна додати згущувач.

Пропитка:
- 2 ч.л. заварної кави залити 200 гр окропу, добре засолодити. Пропитати коржі. Змазати кремом і викласти вишні. Тортик готовий :)Простений і смачненький.

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 09:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100