Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Як Пушинка на кухні :)
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:03
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Печенько з дитинства

воно надзвичайно дешеве і досить смачне. колись моя мама нам його пекла кожної суботи :)




- 3 ст муки
- 3 ложки горілки
- 3 ложки води
- 1 пачка маргарину або масла ( я надаю перевагу маслу)
- мука (скільки візьме)
- пудра

Тісто має бути як на вареники, замішуємо на всьому крім пудри.
Розкатується товщиною 2-3 мм. Випікати 15 хвилин при 220 градусах. Вони будуть біленькими, як тільки вийняли - обкатати в пудрі.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:03
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Бесквіт з персиками

це улюблений тортик мій і всієї моєї сім"ї.



тісто
- 5 яєць
- 1 стакан цукру
- 1 стакан муки
- 2 ч. лож порошку до печива
- 0,5 пакетика ваніліну.

Білки відділити від жовтків взбити, додати цукор, ще продовжувати взбивати, додати жовтки , муку , ванілін і порошок до печива. Все це додавати поступово продовжуючи взбивати.
Випікати 50 хвилин притемпературі 200 градусів. простягом пів години відкривати духовку неможна - впаде.

:smile: Цей рецепт бесквіту просто суперовий - ще не було щоб він мені не получився. :wink:

Крем
- 1 ст молока
- 0,5 пудингу сметанкового
це все заварти і охолодити
- 400 грам масла (взбити)
- 1 банка згущеного молока (взбити з маслом)
з"єднати з пудингом і продовжувати взбивати.
Один секрет!!!! Додавати потрібно масло до пудингу а не навпаки. Тому що може відслоюватись!
+ маленька банка персиків парізаних кубиком (додати до крему і легко вимішати)

Бесквіт розрізати на 2 -3 чатини (це залежить від того на скільки підніметься) пропитати сиропом з персиків і перемазати кремом.


Уммммм це така смакота :)
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:03
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Маківник на швидкоруч



Тісто
300 грам борошна,
0,5 склянки молока
20 грам дріжджів
2-3 жовтки
100 цукру
2 ст лож масла
0,5 чайн лож солі.

Начинка
100 грам маку
100 грам горіхів
100 гам цукру
2 білки
1 ст лож манки
ванілін

Приготування:

З дріжджів теплого молока та 1 стол лож цукру робити опару (дати щоб дріжджі почали бродити). Потім додаємо всі решту інгрідієнтів і замішуємо пухке тісто. Змазуємо трошки олією і накриваємо посудину рушником. Має підійти майже у два рази. Робимо начинку: Мак запарити та перетерти, горіхи підсмажити та подрібнити, змішати усі інрідієнти.
Тісто підмісити розділити на двоє (буде вда рулетики) і розкачати на паляницю, викласти начинку і зкрутити рулетиком. Змастити білком і ще дати трошки підійти. В духовку на 35 хв, випікати при температурі 200 градусів.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:03
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Слойка з сосисками


- 1 уп листкового тіста
- 0,5 кг сосисок чи сардельок
- 1 велика цибулина
- 200 гр сиру твердого
- 1 перець свіжий чи маринований (в мене був маринований)
- помідорчики
- майонез,
- аджика (можна соус Сацебелі чи кутчуп)


сосиски ріжемо кружечками тоненькими, сир потерти на грубому терку, цибулю підсмажити півкільцями, памідорчики чи перець порізати соломкою чи кубиком. Все вимішами з майонезом та 3 ложками аджики.
Тісто розтачати і порізати прямокутничками (досить великими щоб начинка рівномірно помістилась), викладаємо начинку і заліплюємо. Я переди тим ще робила розрізи спеціальним ножичком, але можна їх і не робити.
Пекти 30 -40 хв.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:03
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Манник

- 1 ст манки
- 1 ст кефіру
- 1 ст цукру
- 1 яйце
все змішати і поставити настоюватись 2-3 години

потім додати:
- 1 ст муки
- 100 гр маргарину чи масла
- 1 ч л. соди погасити оцтом
- ванілін до смаку
можна додати курагу, родзинки, горіхи чи чорнослив.

Пекти 20 хв. в формі для куксу чи довгій як для хліба . Він виростає в два рази і дуууже смачний.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:04
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Бабусин сирник



- 8 жовтків
- 1 кг сиру
- 2 цілі яйця
- 250 гр цукру
- 250 гр масла
- 1 лимон (потерти на терці)
- 1 п ванільного цукру
- 2 ст. л манки
- 100 гр родзинок
- горіхи або шоколад (для глазурі)
жовтки розтерти з цукром додати всі решту інгрідієнтів, сир перемолоти через мясорубку, масло розтопити, викласти масу в форму. Дно форми я змащую олією чи маргарином і посипаю манкою, щоб охопити всі краї. Тоді получається смачна скоринка. Білки взбиваємо в піну і викладаємо на сирник і посипаємо тертими горіхами.
Якщо білками не будете зверху прикрашати, то в тісто потрібно дати просто 5 цілих яєць і тоді зверху залити шоколадно глазуррю:
- 1 плитка шоколаду
- 2 ст лож молока
- 2 ст лож какао
- 4 ст лож цукру
- 50 гр масла
(робиться на воданій бані чи в мікрохвильовці)
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:04
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Торт "Пташине молоко"

Спеціально для Марі4ки :winked:


Бесквіт
-4 яйця
- 1 ст цукру
- 1 ст муки

крем

-40 грам желатину (я даю більше, але так в рецепті пише)
- 1 ст молока
- 10 яєць
- 2 ст цукру
- 1 ст лож муки
- 300 грам масла
- ванілін

желатин розвести на теплому молоці + 1 ст цукру + мука поставити на водяну баню. Масу охолодити і додати 300 грам взбитого масла + ванілін. 10 білків взбити з 1 ст цукру і з"єднати з кремом. Дати постояти в прохолодному місті щоб трошечки зтягнувся крем.
Бесквіт розрізати на дві частини виложити в тортівницю в якій випікався одну половину коржа (на дно і по боках я викладаю харчову плівку) вилити всю масу (крем) і накрити зверху другим коржем. Поставити в холод на 3-4 години. Потім вийняти з тортівниці і залити глазуррю
5 ст лож какао
3 ст лож молока
0,5 ст цукру
50 грам масла
довести до кипіння
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:09
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Рибні котлетки з рисом Різотто



Котлетки
500 грам філе або риби хека (в мене було з кісткою і так мені більше подобається. Тоді потрібно очистити від кісточок)
1 невелика цибулина
1-2 яйця
1 столова ложка манки
сіль , перець.
панірувальні сухарі

Філе перемолоти на м"ясорубці, цибулину потерти на терці, всі інгрідієнти змішати, якщо брали гтове філе, то воно мабуть буде трохи водянисте (якщо заморожене) тому варто залишити трошки масу в спокої щоб манка набухла. потім зформувати котлетки і обсмажити на сковорідці до золотистого кольору. Подавала я з рисом "Різотто"
Виходить дуже дієтична страва, люблю робити таким розрузочні дні :)

Рис Різотто

- стакан рису
- 2 стакани води
- 1 банка кукурузи консервованої
- 1 велика морквина
- 50 грам оливкової олії
- трошки солі

Рис запарити з морквою нарізаною кубиком та оливковою олією майже під кінець додати кукурудзу щоб ще пропарилась зі всіма інгрідієнтами.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:09
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Роли з сьомгою та ікрою



- рис для суші (1 пачка на 8 чоловік щоб гарно поїли вистачає)
- норі (водорослі)
- сьомга або лосось маринований
- ікра червона
- огірок свіжий
- соєвий соус
(все таке проється в супермаркетах)

васабі (китайський хрін)
корінь імбиря сирий або маринований.

До речі, дівчата суші дуже легко робити і прекрасне пригощання для близьких друзів. Головне щоб вони ті суші любили.
Ми з друзями один раз в місяць такі вечори японські влаштовуємо з музикою і різними приколами - дуже весело получається :)

Отож, поїхали:
Рис запарюємо як звичайно. Трошки його підсолити потрібно. Рибу та огірон нарізуємо довгими соломинками. Беремо листочок норі і намазуємо на нього рис руками змоченими у воді. (біля себе поставте мисочку з водою)



змащуєте все рівномірно але з одного краю залишаєте 1 сантиметер водорослів для склеювання ролу. його ми будемо змащувати водичкою щоб приклеїти (але це потім). Викладаємо на один краєчок (протилежний від того що залишили без рису) рибку, огірочок і скручуємо туго-туро в рулетик і приклеюємо край. Потім Розрізаємо його на шматочки в 1,5 см і викладамо на тарілочку.

Їсти з соєвим соусом, васабі і закусувати імбирем. Якщо ви імбирь мали сирий то замаренуйте його в соєсому соусі, нарізавши тоненькими скибочками.



Отож, пробуйте - експерементуйте. А це ще не останній МК по суші. Ну дуууже вже їх люблю.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:09
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Салатик: "Морська піна" (авторський)



- ікра червона (декілька ложок)
- мідії (1 баночка)
- криветки (1 баночка)
- листки салату (порвати руками)
- зелена цибулька (порізати кільцями)
- помідорчик (порізати кубиком)
- оливкова олія
- лимонний сік
- сіль
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 листопада 2024 14:39

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 3
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100