Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Як Пушинка на кухні :)
Пушинка
Готувати може кожен!
20 квітня 2011 11:29
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Смажена рибка в паніровці




- риба свіжа (в мене карп)
- сіль, перець
- кукрудзяна мука
- олія

приготування

Рибку почистити від луски і нутростей, помити, порізати на шматочки посолити трошки поперчити, обкатати в кукрудзяній муці і смажити на сковороді на оливковій чи соняшниковій олії.

Рибка получається смачна за рахунок скоринки і соковитості в середині
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 квітня 2011 11:37
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Суп пюре з грибами і фасолею




Потрібно:

на 3 літри води
- 5-6 картоплин
- 1 морква
- 2 цибулі
- 300 - 400 грам печериць
- 200 грам фасолі
- 2 зубці часника
- зелень, спеції (сіль, перець, лавровий лист, кмин
- 2 ст лож муки

Зварити овочевий бульйон з картоплі, моркви, цибулі потім збити його у блендері, додати спеції і продовжувати варити. Фасольку відварити. Цибульку підсмажити кубиком, + дрібно порізаний часник, додати печериці нарізані на четвертинки, дадати у сковорідку 2 ложки муки і ще трошки підсмажити.
Зажарку додати в суп разом з фасолькою. Дати закипіти, додати зелень.
Супчик готовий.

Примітки: фасольку на ніч замочувала.

Повідомлення відредагував Пушинка - 20 квітня 2011 11:38
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
6 травня 2011 11:36
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
"Цікаві котлетки"



Потрібно
- Куряче філе невеличке (по 1 штучці на персону)
- сир домашній (1 чайна ложка на порцію)
- сир голандський (твердий)
- масло (пів чайної ложки на одну порцію)
- спеції (сіль, перець, часничок)
- зелень (цибулька, кріп)
- яйце
- мука
- мигдальні пластівці (в мене їх не було, тому брала паніровочні сухарі)
- сік лимона
- олія


Приготування:

Філе курочки розрізаємо посередині не дорізаючи до кінця, так щоб утворилась кишенька. Зробити легенький маринад для філешки: з часника, спецій, та лимонного соку, ретельно ним натерти м"яско і залишити на декілька хвилин.


Готуємо начинку: Сир домашній розім"яти вилкою з маслом, додати тертий сир і дрібно нарізану зелень, гарненько вимішати.
Начинку викладаємо в "кишеньку" філе і просто закриваємо. Легенько обмакати в муку в яйце і в мигдальні пластівці. Смажити на маленькому вогні з трошки більшою кількістю олії до золотистого кольору.




Дівчатонька, дуже смачна ця котлетка, соковита і хрумка. А начинка просто шикарна получається. Гарна страва для улюблених гостей :)


Повідомлення відредагував Пушинка - 6 травня 2011 12:35
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
6 травня 2011 12:41
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Тортик для коліжанки на день народження робила - фото друковане на цукровій основі - замовляла у Львові - 90 грн

Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
6 травня 2011 14:49
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
і ще один тортик роблений в екстремальних умовах - ніде не привезли маршмелоу а коліжанка для брата просила щось придумати і ось - тортик з бджолами.



Тортик медівник, зверху крем, бджоли з мастики (точніше з її залишків)
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
6 травня 2011 15:05
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
На свята пекла багато пляцків, але чомусь жодного не сфотографувала, коротше кажучи - не встгла :)
Але покажу вам (з запізненням) свій кошик і паски які понавипікала:





а ось це мала бути качечка Великодня, а вийшло хто знає що, маю надію - Натонька зараз з крісла не впала як побачила ото - щось :lol:
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
7 травня 2011 16:08
Повідомлення #67


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Завжди на вихідні стараюсь зробити щось смачненьке і неординарне. Отож в мене сьогодні "Шишки" (рецепт моєї мами) :) :belay:



Потрібно:
- 800 грам фаршу
- 1 цибулина
- часник (2-3 зубці)
- 100 грам твердого сиру
- 100 грам рису
- 5 яєць
- сіль, перець
- 1 батон
- мука

Приготування
Батон заздалегіть порізати на невеличкі кубики і підсушити. Рис відварити до повної готовності, бажано брати круглий. Цибулю, часник і сир потерти на терку додати у фарш. Ще туди 2 яйця і рис, додати спеції за смаком. Гарно все вимішати. Зформувати подогувасті котлетки, обмаками в муку, яйце і ось ті підсушені кубики батону. Котлетку потрібно буде трішки стискати руками щоб батончик гарно пристав.
Смажити на олії, майже як у фритюрі. Витягувати на паперовий рушничок щоб трошки вібрав лишній жир. Подавати як самостійну страву, або до картоплі.
Ті "шишки" - просто СМАКОТА :what:

Повідомлення відредагував Натонька - 20 листопада 2011 17:08
Перейти на початок сторінки
laima
7 травня 2011 19:25
Повідомлення #68


Молода господинька
  • 34

Репутація: 46
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 115
Реєстрація: 4.03.2010

ICQ:--

Бали: 332
Цитата: Пушинка
"Цікаві котлетки"

дійсно дуже цікаві і апетитні на вигляд, треба обов"язково спробувати.

Світланко,
Великодній кошичок у вас такий весняний, такий святковий, дійсно заглядєніє
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 травня 2011 22:03
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Пушинка, качечка суперова! ну не ідеальна)), та все одно цікаво всім було, не просто масло в горнятку.
Шишки дуже ефектні!
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
9 травня 2011 12:48
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Пляцок "Вишиванка"

більш ніж впевнена що рецепт Вишиванки має багато господинь, але на скільки знаю часто-густо вони різні, можете попробувати і мій, бо дуже смачний получається.




Потрібно:

- 400 грам маргарину
- 750 грам муки
- 1 ст пудри (200 грам)
- 5 яєць
- 4 ст лож сметани
- пів пачки попрошку для печива
- 3 ст лож какао
- 1 літра вишень консервованих у власному соці (можна замінини і іншими фруктами: сливами, абрикосами дольками, але най смачніше з вишнями)
- 300 грам горіхів (фундук, або грецькі)

для крему:
1 пачка масла, 0,5 банки сирого згущеного молока , якщо вареного то баночку. Насправді згущонку коли додаю, то пробую чи досить солоке, зараз згущонка різна буває, то мало солодка то більше і не зрозуміло...

Приготування:
Муку розтерти з маргарином, жовтки розтерти з пудрою, додати сметану і порошок до печива і замісити тісто з муки, маргарину, суміші жовтків і сметани. Тісто розділити на дві рівні частини і до одної додати какао і гарно вимісити. біле тісто положити в холодильник, а коричниве в морозильник на 20 - 30 хв. За той час білки взбиваємо в тугу піну. Горіхи злегка підсушуємо або підсмажуємо і подрібнюємо. Біле тісто поділити на дві частини (в нас буде пектись дві паляниці). Одну -розкатати на форму, в мене кругла на 30 см діаметр, викласти відціджені від соку вишні, посипати половиною горіхів, змастити половиною білків, потім беремо коричневе тісто і половину натираємо на грубому терку. Утворений пиріг печемо протягом 40 хвилин - 1 години при 180 градусах. Другу паляницю робимо так само.
Масло взбиваємо і додаємо згущонку.
Пляцок перемазуємо складаючи два дна паляниць одне до одного. А якщо такий робити під мастику, то можна і навпаки, думаю в розрізі не гірше буде виглядати. :winked:


Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 05:10

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 40
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100