Приготування: Ретельно вимішуємо усі складові і замішуємо тісто, з нього формуємо кульки і злегка приплюснути викладати на папір для випічки. Випікати до золотистого кольору при 180 градусах. Після випічки я його накривала в глибокій мисці тарілочкою щоб були м"ягенькі, але це хто як любить.
Печенька дуже смачні, наступний раз попробую додати ще горішки
Повідомлення відредагував Пушинка - 19 квітня 2011 23:40
Приготування Лаваш порізати трикутничками чи квадратиками, обсмажити у фритюрі. Я це робила у високій маленькій кастрюльці для меншого росходу олії. Викладаємо у глибоку посудину і посипаємо спеціями з сіллю. Ретельно вимішуємо і насолоджеємось під пивко
Потрібно - 5 літрів очищеного і порізаного брусочками ревеню - 1,5 літрів цукру - цедра 1 лимона
Приготування
ревень засипати цукром і дати постояти до виходу соку. Потім поставити на маленький вогнь і постійно помішуючи варити від закипання протягом 1 години. Потім дати повністю охолоти і знову довести до кипіння і кинути цедру лимона. Гарячим розлити у сухі чисті баночки і закатати.
Ми в дому майже нічого не стерелізуємо і на щастя воно не стріляє. А варення просто бомбастік на смак.
Білки збити в піну, додати цукор , жовтки і продовжувати збивати додаючи решту інгрідієнтів. Випікати протягом 1 години, при 180 градусах. Форму бажано брати не глибоку (не таку як для кексів). Тому що в такому не практикувала випікати. Але на смак получається просто супер і досить швидко робиться. Можна додати горіхи, цукати, вишні...
-1 кг рибного філе -1 морква -2 цибулі -1 перець -200 гр батону -часник -1 л томатного соку або 2-3 ст лож томатної пости розвести в 1 л води - сіль, спеції, мука, олія Приготування
Батон розмочити в молоці або воді, віджати, філе пропустити через м"ясоруку разом з булкою, частиком та цибулею . Фарш добре заправити, посолити, поперчити до смаку. Зформувати фрикадельки обкатати в муці і обсмажити на олії. В окремій каструльці потрібно пожирити цибулю півкільцями до ледь золотистого кольору, додати моркву терту на терку, протушити під кришкою, потім влити томатний сік, додати спеції, положити туди готові фрикадельки і ще протушити 15-20 хв.
Потрібно - 0,5 кг апельсинів - 200 гр цукру ( я б давала менше, виходить потім, як на мене , за солодке) - 0,5 ст води - 300 гр бананів - 1ст бананового або лимонного лікеру - 1 бут білого сухого вина - 1 бутилка шампанського пригтування
Чисті апельсини порізані кружечками, залити звареним густим сиропом з цукру та води, закрити кришкою і дати охолонути, потім долити лікер і порізати банани. Поставити в холодильник на ніч або й на добу настоятись. Перед побачею налити шампанського та вина.
Дівчата, передати вам не можу яке воно смачне получається. А радості в гостей скільки викликає. Я його подпвала у великій скляній посудині, а насправді це колишній круглий акваріум І ще одне - на 15 чоловік цього за мало
Пушинко, ти знаєш, звичайно, що прикро, що на сайті пропало купа всього, але лише завдяки цьому я побачила цікаві рецепти "молодої і креативної" - крюшон намилююсь зробити, але з випиваючими проблема - нема кому пити, тортики дуже красиві!
заливка - 2-3 яйця - 0,5 л вершків або сметани - спеції - базилік сухий
Приготування Тісто викласти рівномірним шаром у глибшу форму, викласти цибулю, куряче сире філе порізане великим кубиком, відварені трошки овочі і усе зрерху залити заливкою.