Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Як Пушинка на кухні :)
Пушинка
Готувати може кожен!
19 квітня 2011 23:33
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Вівсяне печенько (з вівсяної муки)



Інгрієнти
- 3 ст вівсяної муки
- 1 ст пшеничного борошна
- 1 ст цукру
- 2 яйця
- 100 гр масла
- 1,5 ст меду
- 1,5 ст л сметани
- 1,5 ч лож порошку для печива

Приготування:
Ретельно вимішуємо усі складові і замішуємо тісто, з нього формуємо кульки і злегка приплюснути викладати на папір для випічки. Випікати до золотистого кольору при 180 градусах. Після випічки я його накривала в глибокій мисці тарілочкою щоб були м"ягенькі, але це хто як любить.

Печенька дуже смачні, наступний раз попробую додати ще горішки

Повідомлення відредагував Пушинка - 19 квітня 2011 23:40
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
19 квітня 2011 23:48
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Чіпси з лаваша



Потрібно:
- лаваш
- соняшникова олія
- перець червоний гіркий на кінчик чайної ложки
- перець червоний солодкий сухий 2 ст ложки
- сіль

Приготування
Лаваш порізати трикутничками чи квадратиками, обсмажити у фритюрі. Я це робила у високій маленькій кастрюльці для меншого росходу олії. Викладаємо у глибоку посудину і посипаємо спеціями з сіллю. Ретельно вимішуємо і насолоджеємось під пивко :amam:


Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
19 квітня 2011 23:55
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Варення з ревеню



Потрібно
- 5 літрів очищеного і порізаного брусочками ревеню
- 1,5 літрів цукру
- цедра 1 лимона

Приготування

ревень засипати цукром і дати постояти до виходу соку. Потім поставити на маленький вогнь і постійно помішуючи варити від закипання протягом 1 години. Потім дати повністю охолоти і знову довести до кипіння і кинути цедру лимона. Гарячим розлити у сухі чисті баночки і закатати.

Ми в дому майже нічого не стерелізуємо і на щастя воно не стріляє. А варення просто бомбастік на смак.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 квітня 2011 00:02
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Кекс "Бідний студент"



- 3 яйця
- 2 ст цукру
- 1 ст варення
- 1 ст л соди погасити оцтом
- 2 ст кефіру
- 2 ст лож олії
- 3 ст муки

Приготування

Білки збити в піну, додати цукор , жовтки і продовжувати збивати додаючи решту інгрідієнтів.
Випікати протягом 1 години, при 180 градусах. Форму бажано брати не глибоку (не таку як для кексів). Тому що в такому не практикувала випікати. Але на смак получається просто супер і досить швидко робиться. Можна додати горіхи, цукати, вишні...
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 квітня 2011 00:11
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Рибні фрикадельки



-1 кг рибного філе
-1 морква
-2 цибулі
-1 перець
-200 гр батону
-часник
-1 л томатного соку або 2-3 ст лож томатної пости розвести в 1 л води
- сіль, спеції, мука, олія

Приготування


Батон розмочити в молоці або воді, віджати, філе пропустити через м"ясоруку разом з булкою, частиком та цибулею . Фарш добре заправити, посолити, поперчити до смаку. Зформувати фрикадельки обкатати в муці і обсмажити на олії. В окремій каструльці потрібно пожирити цибулю півкільцями до ледь золотистого кольору, додати моркву терту на терку, протушити під кришкою, потім влити томатний сік, додати спеції, положити туди готові фрикадельки і ще протушити 15-20 хв.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 квітня 2011 00:21
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Крюшон тропічний



Потрібно

- 0,5 кг апельсинів
- 200 гр цукру ( я б давала менше, виходить потім, як на мене , за солодке)
- 0,5 ст води
- 300 гр бананів
- 1ст бананового або лимонного лікеру
- 1 бут білого сухого вина
- 1 бутилка шампанського

пригтування


Чисті апельсини порізані кружечками, залити звареним густим сиропом з цукру та води, закрити кришкою і дати охолонути, потім долити лікер і порізати банани. Поставити в холодильник на ніч або й на добу настоятись. Перед побачею налити шампанського та вина.

Дівчата, передати вам не можу яке воно смачне получається. А радості в гостей скільки викликає. Я його подпвала у великій скляній посудині, а насправді це колишній круглий акваріум :lol:
І ще одне - на 15 чоловік цього за мало :m0642:
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 квітня 2011 00:26
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Торт "Весняний"
В середині бесквіт з персиками - вага 2,4 кг


Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 квітня 2011 00:28
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Торт "Дитячий для хлопчика"



В середині бесквіт з персиками. Вага 2,2 кг

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
20 квітня 2011 00:35
Повідомлення #59


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Пушинко, ти знаєш, звичайно, що прикро, що на сайті пропало купа всього, але лише завдяки цьому я побачила цікаві рецепти "молодої і креативної" - крюшон намилююсь зробити, але з випиваючими проблема - нема кому пити, тортики дуже красиві!
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 квітня 2011 10:54
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Пиріг весняний




Тісто
- 300 гр води
- 1 ч лож солі
- 1 ст лож оливкової олії
- 450 гр муки
- 2 стлож цукру
- 1 чайн лож сухих дріжджів

Тісту потрібно дати трошки підійти, але не дуже - щоб його багато не було.

Начинка
- 1 пачка овочів морожених (капуста блюсельська, броколі, морква, цвітна капуста)
- 1 бицуля
- 300 - 400 грам курячого філе

заливка
- 2-3 яйця
- 0,5 л вершків або сметани
- спеції
- базилік сухий

Приготування
Тісто викласти рівномірним шаром у глибшу форму, викласти цибулю, куряче сире філе порізане великим кубиком, відварені трошки овочі і усе зрерху залити заливкою.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 00:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 51
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100